MäklarOfferter

Valencia Can

Mäklare på Fastighetsbyrån

Valencia Can
BetygStjärna4,5/5
Fastighetsbyrån

Mitt engagemang och drivkraft är väldigt unikt, jag strävar alltid efter att överträffa era förväntningar. Valet av fastighetsmäklare gör större skillnad på slutpriset än vad många tror. Med min lokalkännedom och mitt breda kontaktnät har jag dem bästa förutsättningarna för att hjälpa dig med din bostadsaffär på bästa möjliga sätt.

Tveka inte på att kontakta mig i god tid oavsett hur eran bostadssituation ser ut. Jag skräddarsyr en unik lösning som ger er rätt förutsättningar inför eran bostadsförsäljning.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Valencia Can, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Valencia Can samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Valencia säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Min ambition är inte bara att få bostaden såld, utan att gång på gång överträffa mig själv och slå försäljningsrekord.

Varje bostadsaffär ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika och målgrupper. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon eller sms, har du några frågor eller funderingar sent en lördagskväll kan du räkna med att du får ett svar samma kväll.

Något som särskiljer mig är mitt arbetssätt vad gäller marknadsföring. Jag lägger stor vikt på sociala medier, där jag publicerar din bostad både på Facebook och Instagram med min stor kundkrets resulterar det till att jag ständigt hittar nya spekulanter.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

En av dem viktigaste marknadsföringskanalerna genom mitt arbete är självklart Hemnet. Sedan marknadsför jag mina annonser på vår hemsida www.fastighetsbyran.com, vårt fantastiska skyltfönster på vårt kontor, samt mot mitt unika spekulantregister.

Något som särskiljer mig är mitt arbetssätt vad gäller marknadsföring. Jag lägger stor vikt på sociala medier, där jag publicerar din bostad både på Facebook och Instagram med min stor kundkrets resulterar det till att jag ständigt hittar nya spekulanter. Jag delar med mig från både fotograferingar, intagna objekt, visningar och sålda objekt, detta för att både köpare och säljare ska få följa med på hela resan. Genom att använda både traditionella och mer moderna marknadsföringskanaler når jag ut med din bostad till alla målgrupper och därmed ökar chansen att hitta den rätta köparen.

Rekommendationer (3)

Valencia Can har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Ulla H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Hägersten

Valencia är en fantastisk mäklare som jobbade in i det sista med vår försäljning. Jag är verkligen jättenöjd med slutpriset som vi fick och jag uppskattar att Valencia var snabb i återkopplingen och var lyhörd för våra önskemål. Jag kan ge Valencia högsta betyg som mäklare!

Farouk N.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Valencia är en fantastisk mäklare med mycket engagemang och hängivenhet. Hon har tålamod inom försäljningen och är alltid tillgänglig. Jag är otroligt nöjd med hur professionellt Valencia skötte min försäljning. Rekommenderar!

Stefan E.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Södertälje

Jag är mycket nöjd med Valencia som mäklare. Hon genomförde ett bra arbete!

Lämna omdöme

Här mäklar Valencia Can

Valencia jobbar som mäklare i Hägersten, Älvsjö, Liljeholmen, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Skärholmen, Sätra, Östberga m.fl.

Objekttyper

Valencia förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Valencia erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Valencia

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Valencia

Valencia Can är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Hägersten & Liljeholmen
Stjärna5/5
Fastighetsbyrån Hägersten & LiljeholmenSvandammsplan 8, 126 37 HägerstenBrev alvsjo@fastighetsbyran.seTelefon 08 - 557 704 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare