Anton Södersten, Mäklare på Fastighetsbyrån Ale & Kungälv

Anton
Södersten
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg

Om Anton Södersten

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anton?

Söker du efter en trygg och förtroendegivande mäklare är jag rätt för dig. En av mina bästa styrkor är att skapa långsiktiga relationer med mina kunder. Eftersom jag också är uppvuxen i kommunen så är min lokalkännedom otroligt stark tillsammans med att jag säljer allt från bostadsrätter till hästgårdar. Bästa service och ett trevligt bemötande är en självklarhet för mig som mäklare. Jag är lyhörd, förtroendeingivande och engagerad, vilket är egenskaper som är viktiga för såväl köpare som säljare. Jag vägleder dig gärna genom ditt livs viktigaste affär och ser till att just du blir en av mina nöjdaste kunder!

Vad skiljer Anton Södersten från andra mäklare?

Målsättningen är att alltid leverera en trygg affär för både köpare och säljare, tillsammans med ett stort fokus på högsta möjliga slutpris som resultat. Då jag säljer både villor, bostadsrätter, tomter och gårdar så har jag en bred kunskap och träffar köpare och säljare i alla olika lägen. Detta ger mig en möjlighet att knyta ihop affärer och att hitta köpare till just din bostad blir desto enklare!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Älvängen i Ale kommun vilket gör att jag känner till alla områdets fördelar och enkelt kan beskriva hur ni kommer att trivas. Vart ni ska åka för närmsta bad, vart de mysiga promenadstråken finns och kanske till och med vart ni kan hitta svamp. Jag har koll på kollektivtrafiken och vart närmsta skolor och förskolor finns. Området har haft en stor ökning sen E45 byggdes om och pendeltåget tillkom. Sen jag började mäkla 2016 så har kommunen genomgått stora förändringar och tillväxt vilket jag fått följa resan genom som mäklare.

Hur marknadsför Anton sina bostadsförsäljningar?

Vi använder så många kanaler vi kan för att du som säljare ska kunna nå högst möjliga slutpris! Jag arbetar löpande med mina spekulanter så att jag kan hitta bostäder åt mina köpare och på så sätt skräddarsy affärer för både säljare och köpare i tidigt skede. Då vi har en egen fotograf är vi flexibla med att kunna ta så snygga och mest tilltalande bilder på er bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-08-03.

Anton säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Anton erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Anton Södersten
är mäklare på

Är du Anton Södersten?
Logga in och redigera din presentation här.