Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Vallentuna

Fastighetsbyrån Vallentuna

4,1 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Vallentuna

Vårt kontor ligger mitt i centrum. Vill du ha en välutbildad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Vi ser fram emot att lede dig genom sälj- och köpprocessens alla delar. Välkommen in!

Fastighetsbyrån är Sveriges och Stockholm största och branschledande kedja. Affärsmässighet, engagemang, kvalité, kunskap och inte minst kundnöjdhet är våra ledord!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Vallentuna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Niklas Hedin mäklare
Niklas Hedin

Volleybollkarriären tog mig till Vallentuna redan 1996 sedan dess har jag bott större delen i Vallentuna/Täby. Mitt elitidrottande har format mig till att alltid göra mitt bästa och aldrig ge mig innan kunden är nöjd. Detta tillsammans med att jag jobbat med försäljning och människor hela mitt verksamma yrkesliv gör att jag har all den erfarenhet och driv som behövs för att du skall få den...

Mäklare Niklas Hedin
Erik Laggar mäklare
Erik Laggar

För mig är varje bostadsförmedling en givande utmaning. Min målsättning är att göra ett så optimalt jobb som möjligt, både för dig som säljare och köpare. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som matchar era behov i bostadsmarknaden. Jag kommer ursprungligen från den vackra idyllen Rättvik i Dalarna. Något jag värdesätter högt är ett härligt umgänge med mycket skratt och all form av...

Mäklare Erik Laggar
Eric Runbäck mäklare
Eric Runbäck

För att viljan alltid finns att lyckas med varje uppdrag!

Mäklare Eric Runbäck
Mäklarbild saknas
Emma Brantsjö

Emma Brantsjö är mäklare på Fastighetsbyrån i Vaxholm, Stockholms skärgård, Tynningö, Österåker, Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, ÅkersbergaÖsterskär.

Mäklare Emma Brantsjö
Mäklarbild saknas
Sofie Wiksborg

Sofie Wiksborg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Vallentuna och Brottby.

Mäklare Sofie Wiksborg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vallentuna.

Fastighetsbyrån Vallentuna
Tuna torg 4 D
18631 Vallentuna

vallentuna@fastighetsbyran.se

08-511 752 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Vallentuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.