Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Norrköping

Fastighetsbyrån Norrköping

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Norrköping

Din mäklare i Norrköping
Varmt välkomna till Fastighetsbyrån – Sveriges marknadsledande mäklarkedja. I Norrköping har Fastighetsbyrån, sedan sin etablering 1968, haft en stark position och ett välrekommenderat namn.
2018 gjorde vi ett så starkt år där vi blev utsedda till Årets kontor bland totalt 270 kontor inom hela Fastighetsbyrån där man lägger stor vikt vid framförallt nöjdhet hos både köpare och säljare!

Vi sitter strategiskt mitt i city, i samma lokaler som Swedbank. Vårt starka engagemang, gedigna lokala förankring och mångåriga erfarenhet borgar för att ditt uppdrag genomförs på absolut bästa sätt.

Vi kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Förra året hjälpte vi ca 500 familjer att få en ny bostad. På vårt kontor finns 11 mäklare och 3 assistenter. Vilken fas du än befinner dig i - tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös dialog!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Norrköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Daniel Sochor mäklare
Daniel Sochor

Att vara mäklare är inte ett jobb. Det är en livsstil. Att leva som mäklare innebär att du som säljare kan räkna med att jag är med dig i alla steg och finns där för att räta ut alla frågetecken....

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Daniel Sochor
Mäklarbild saknas
Christoffer Rindstål

Christoffer Rindstål är mäklare på Fastighetsbyrån i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Christoffer Rindstål
Malin Fingal mäklare
Malin Fingal

Jag har 15 års erfarenhet av försäljning och jag lever efter mottot att man aldrig är bättre än sin senaste försäljning. Ni kommer aldrig få det mäklaren säger, det ni får är resultatet av det mäklaren gör. En fastighetsmäklare kan aldrig lova er ett slutpris. Vad jag kan lova är mitt stora engagemang och mitt driv i varje litet steg i er försäljning som kommer leda till att ni får marknadens...

Mäklare Malin Fingal
Malin Lunde mäklare
Malin Lunde

Om du vill ha en mäklare som brinner för just din bostadsförsäljning och har visningar in i det sista om det dyker upp nya intressenter under budgivningen så ska du anlita mig.

Mäklare Malin Lunde
Joakim Fridsén mäklare
Joakim Fridsén

För mig är det otroligt viktigt att man ser till både köpare och säljares bästa i en affär. Självklart siktar jag alltid på att få ut så bra betalt för er bostad som möjligt, men det är samtidigt lika viktigt att få trygga köpare och säljare så att man lämnar en affär med en bra känsla för alla parter. Engagemang, återkoppling och trygghet är extremt viktigt i en affär och dessa tre punkter...

Mäklare Joakim Fridsén
Mäklarbild saknas
Andreas Bielkhammar

Andreas Bielkhammar är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Andreas Bielkhammar
Mäklarbild saknas
Marie Odin

Marie Odin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Marie Odin
Mäklarbild saknas
Sofia Stolth

Sofia Stolth är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Sofia Stolth
Mäklarbild saknas
Magnus Erikson Eklind

Magnus Erikson Eklind är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Magnus Erikson Eklind
Mäklarbild saknas
Johan Lenngren

Johan Lenngren är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Johan Lenngren
Mäklarbild saknas
My Lind

My Lind är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare My Lind
Mäklarbild saknas
Anton Prydz

Anton Prydz är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar villor i Abrahamsberg, Alvik, Aspudden, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Boxholm, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Djurgården, Eneby, Essingen, Finspång, Flysta, Fredhäll, Fruängen, Gamla Stan, Grimsta, Gröndal, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden, Hjorthagen, Hägersten, Hägerstensåsen, Höglandet,...

Mäklare Anton Prydz
Mäklarbild saknas
Jennifer Karlsson

Jennifer Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Jennifer Karlsson
Mäklarbild saknas
Daniel Mohlin

Daniel Mohlin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrköping, Kimstad, Kolmården, Norsholm, Skärblacka, Svärtinge, Vikbolandet och Åby.

Mäklare Daniel Mohlin
Mäklarbild saknas
Conny Knutson

Conny Knutson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Conny Knutson
Mäklarbild saknas
Gabriel Tan

Gabriel Tan är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Gabriel Tan
Mäklarbild saknas
August Hollsten

August Hollsten är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrköping, Kimstad, Kolmården, Norsholm, Skärblacka, Svärtinge, Vikbolandet och Åby.

Mäklare August Hollsten
Mäklarbild saknas
Daniel Johansson

Daniel Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Daniel Johansson
Mäklarbild saknas
Marie Nikander

Marie Nikander är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Marie Nikander
Mäklarbild saknas
Per Petersson

Per Petersson är mäklare på Fastighetsbyrån i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Per Petersson
Mäklarbild saknas
Anna Lenngren

Anna Lenngren är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Anna Lenngren
Mäklarbild saknas
Petra Lindblom

Petra Lindblom är mäklare på Fastighetsbyrån i Finspång, Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik.

Mäklare Petra Lindblom

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Norrköping.

Fastighetsbyrån Norrköping
Olai Kyrkogata 34
60232 Norrköping

norrkoping@fastighetsbyran.se

011-13 44 90

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Norrköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.