Fastighetsbyrån Mölndal

Fastighetsbyrån Mölndal

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Din mäklare i Mölndal
Fastighetsbyrån är den ledande mäklaren i Mölndals kommun och förmedlar mer än var fjärde bostad. Därmed är vi alltid uppdaterade på såväl marknadsvärden och potentiella köpare som på kommunal och kommersiell service. Men framför allt erbjuder vi välutbildade och engagerade fastighetsmäklare som arbetar målmedvetet och affärsmässigt i varje uppdrag.
De senaste åren har vi dessutom förmedlat ca 500 nybyggda lägenheter och hus i Krokslätt, centrala Mölndal, Åby Stallbacke, Kållered och Lindome. Vi har ytterligare uppdrag på gång vad gäller nybyggda hus och bostadsrätter i kommunen. Kontakta oss gärna för mer information.
Du är alltid välkommen till oss på Fastighetsbyrån.

Fastighetsbyrån Mölndal
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Charlotte Johansson mäklare
Charlotte Johansson

Min inställning går hand i hand med Fastighetsbyråns kärnvärden vilka är trygghet, engagemang och affärsmässighet genom hela försäljningsprocessen, oavsett om du är köpare eller säljare. Jag älskar att vara delaktig i hela processen, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning.

Mäklare Charlotte Johansson
Oscar Warneflo mäklare
Oscar Warneflo

I mitt yrke är jag din trygga punkt som med ett lugn, noggrannhet och struktur ser till att du som kund känner dig delaktig och involverad från start till mål. Min beslutsamhet och tävlingsinriktan är vad som driver mig till att göra mitt allt för att vi skall få så bra betalt som möjligt, ni skall känna er så nöjda som möjligt och rekommendera mig till era nära och kära.

Mäklare Oscar Warneflo
Patrik Teply mäklare
Patrik Teply

Patrik Teply är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Mölndal, Kållered och Lindome.

Mäklare Patrik Teply
Mäklarbild saknas
Mats Johansson

Mats Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Mölndal, Kållered och Lindome.

Mäklare Mats Johansson
Mäklarbild saknas
Kristian Svanbom

Kristian Svanbom är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar radhus, tomter, villor i Mölndal, Kållered och Lindome.

Mäklare Kristian Svanbom
Mäklarbild saknas
Henrik Lindgrén

Henrik Lindgrén är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Mölndal, Kållered och Lindome.

Mäklare Henrik Lindgrén
Mäklarbild saknas
Martin Sigvardsson

Martin Sigvardsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter i Mölndal, Kållered och Lindome.

Mäklare Martin Sigvardsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Mölndal.

Fastighetsbyrån Mölndal
Gamla Kungsbackavägen 15
43161 Mölndal

molndal@fastighetsbyran.se

031-746 49 49

www.fastighetsbyran.se

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Mölndal?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis