MäklarOfferter

Charlotte Svensson

Mäklare på Fastighetsbyrån

Charlotte Svensson
BetygStjärna4,5/5
Fastighetsbyrån

Med fokus på att sälja villor/fritidshus/gårdar hoppas jag kunna hjälpa just dig! Jag är en positiv tjej som är född och uppvuxen i vackra Halmstad ute på landet. Med stort engagemang och driv hoppas jag kunna förmedla bostadsaffärer med fina resultat så att alla parter är nöjda. Valet att arbeta som fastighetsmäklare var enkel, det var möten med människor samt intresset för fastigheter som gjorde att jag valde denna yrkesvägen. På fritiden tycker jag om att åka skidor på vintern och under sommaren njuter jag av vad Halmstad har att erbjuda, helst med vänner och familj.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Charlotte Svensson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Charlotte Svensson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Charlotte säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har stort fokus på att mina kunder ska känna sig trygga med mig som mäklare i en bostadsaffär. För mig är varje affär unik där varje bostad har olika behov och målgrupper., det är också detta som gör yrket som mäklare så roligt då man får träffa så mycket härliga människor. I en affär jobbar jag hårt för att säljaren ska få så bra betalt som möjligt för att dem ska känna sig så nöjda som möjligt. Med god kommunikation och stort engagemang hoppas jag kunna göra alla parter trygga i sin största affär i livet. Jag finns alltid kontaktbar på 070-51 44 739 om du har några funderingar kring din bostad!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Efter som jag arbetar på Fastighetsbyrån som är marknadsledande i Halmstad når vi ut brett till potentiella kunder. Självklart marknadsför vi på vår hemsida Fastighetsbyrån.se men också på våra sociala medier för att nå ut stort. Vi har även hemnet.se som vi lägger ut på när det är dags att sälja. Vi har professionella fotografer som tar vackra bilder som lockar fler kunder och jag försöker att vara med på alla mina fototider för att stötta så mycket jag kan. Vi tar även fram snygga prospekt som vi delar ut vid visning för att visa att vi arbetar professionellt. Är det så att ni vill arbeta på något annat sätt när det gäller marknadsföringen så är jag öppen för förslag, allt för att göra det så snyggt som möjligt.

Rekommendationer (3)

Charlotte Svensson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Maria S.+6 mån.
Sålde villa i Halmstad

Jag gillar att Charlotte är en sån härlig och jordnära mäklare. Det var alltid lätt att få tag på henne och hon var väldigt bra på att återkoppla ofta under försäljningen. Rekommenderar Charlotte.

Torbjörn R.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Halmstad

Charlotte hade kontakter och vi upplevde att hon kunde sitt jobb och gjorde precis vad vi förväntade oss. Hon har skött processen jättebra och vi rekommenderar henne vidare!

Inger W.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Halmstad

Charlotte är en jättebra mäklare som jag starkt kan rekommendera! Vi hade en fin kemi och hon är väldigt hjälpsam. Vi blev verkligen nöjda!

Lämna omdöme

Här mäklar Charlotte Svensson

Charlotte jobbar som mäklare i Halmstad.

Objekttyper

Charlotte förmedlar följande objekttyper.

Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Charlotte erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Charlotte

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Charlotte

Charlotte Svensson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Halmstad
Stjärna5/5
Fastighetsbyrån HalmstadHamngatan 11, 302 43 HalmstadBrev halmstad@fastighetsbyran.seTelefon 035 - 21 81 45
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare