Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Charlotte Svensson, Mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Charlotte
Svensson
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg

Om Charlotte Svensson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Charlotte?

Med fokus på att sälja bostadsrätter hoppas jag kunna hjälpa just dig! Jag är en positiv tjej som är född och uppvuxen i vackra Halmstad ute på landet. Med stort engagemang och driv hoppas jag kunna förmedla bostadsaffärer med fina resultat så att alla parter är nöjda. Valet att arbeta som fastighetsmäklare var enkel, det var möten med människor samt intresset för fastigheter som gjorde att jag valde denna yrkesvägen. På fritiden tycker jag om att åka skidor på vintern och under sommaren njuter jag av vad Halmstad har att erbjuda, helst med vänner och familj.

Vad skiljer Charlotte Svensson från andra mäklare?

Jag har stort fokus på att mina kunder ska känna sig trygga med mig som mäklare i en bostadsaffär. För mig är varje affär unik där varje bostad har olika behov och målgrupper., det är också detta som gör yrket som mäklare så roligt då man får träffa så mycket härliga människor. I en affär jobbar jag hårt för att säljaren ska få så bra betalt som möjligt för att dem ska känna sig så nöjda som möjligt. Med god kommunikation och stort engagemang hoppas jag kunna göra alla parter trygga i sin största affär i livet. Jag finns alltid kontaktbar på 070-51 44 739 om du har några funderingar kring din bostad!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vackra Halmstad! Det är här jag vuxit upp och det är här jag vill bo resten av mitt liv. Jag kan Halmstad och känner mig stolt över att få arbeta i en så fin stad. Marknaden på Halmstad har utvecklats fint under åren, vill ni höra mer om detta boka gärna ett möte så tittar vi på hur mycket er bostad stigit i värde under åren.

Hur marknadsför Charlotte sina bostadsförsäljningar?

Efter som jag arbetar på Fastighetsbyrån som är marknadsledande i Halmstad når vi ut brett till potentiella kunder. Självklart marknadsför vi på vår hemsida Fastighetsbyrån.se men också på våra sociala medier för att nå ut stort. Vi har även hemnet.se som vi lägger ut på när det är dags att sälja. Vi har professionella fotografer som tar vackra bilder som lockar fler kunder och jag försöker att vara med på alla mina fototider för att stötta så mycket jag kan. Vi tar även fram snygga prospekt som vi delar ut vid visning för att visa att vi arbetar professionellt. Är det så att ni vill arbeta på något annat sätt när det gäller marknadsföringen så är jag öppen för förslag, allt för att göra det så snyggt som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-28.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Charlotte säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Charlotte erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Charlotte Svensson
är mäklare på

Är du Charlotte Svensson?
Logga in och redigera din presentation här.