Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Solna

Fastighetsbyrån Solna

5 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Solna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

André Nasiri mäklare
André Nasiri

Att vara mäklare är en självklar livsstil som har krävt både uppoffringar och stort engagemang. Att skapa ett hem är bland det viktigaste för många och bostadsaffär kan vara den största investeringen man gör under sin livstid. Därför är hela processen viktigt, från början till slut. För mig är inte bara slutresultatet viktigt, utan att du som kund, oavsett säljare eller köpare känner dig trygg...

Mäklare André Nasiri
Nechirvan Kurachi mäklare
Nechirvan Kurachi

Nechirvan Kurachi är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden och Råsunda.

Mäklare Nechirvan Kurachi
Emelie Faraj mäklare
Emelie Faraj

Emelie Faraj är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden och Råsunda.

Mäklare Emelie Faraj
Mäklarbild saknas
Alex Baz

Alex Baz är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Alex Baz
Mäklarbild saknas
Jennifer Törnkvist

Jennifer Törnkvist är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Jennifer Törnkvist
Mäklarbild saknas
Tony GH Lundberg

Tony GH Lundberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Tony GH Lundberg
Mäklarbild saknas
David Ghanbari

David Ghanbari är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare David Ghanbari
Mäklarbild saknas
Pandora Noureini

Pandora Noureini är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden och Råsunda.

Mäklare Pandora Noureini
Mäklarbild saknas
Viktor Milovanovic

Viktor Milovanovic är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Viktor Milovanovic

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Solna.

Fastighetsbyrån Solna
Råsundavägen 131
169 50 Solna

solna@fastighetsbyran.se

08-445 16 40

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Solna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.