Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Borlänge & Säter

Fastighetsbyrån Borlänge & Säter

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Borlänge & Säter

Välkomna till Fastighetsbyrån i Borlänge!
Borlänge är en trevlig ort med ett levande handelsområde.

Vi har varit etablerade sedan 1966 och är en av de ledande aktörerna i Dalarna. Vi kan vårt område och har god erfarenhet av den lokala fastighetsmarknaden samt att vi har ett mycket bra och nära samarbete med Swedbank, vilket kan gynna din bostadsaffär.

Vi på kontoret ser till just dina specifika krav och önskemål vilket är ett måste för att nå bästa tänkbara resultat. Vi finns alltid nära till hands för att genomföra en både trygg och lyckad fastighetsaffär.

Söker du en välutbildad och engagerad fastighetsmäklare? Tveka inte att kontakta oss när du har frågor och funderingar kring ditt boende, vi lyssnar gärna.

Nu är vi nyfikna på dig!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Borlänge & Säter
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Christer Andersson

Christer Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borlänge, Idkerberget, Falun, Bjursås, Enviken, Grycksbo, Linghed, Sundborn,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Christer Andersson
Mäklarbild saknas
Olle Löfberg

Olle Löfberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Avesta, Borlänge, Ludvika, Smedjebacken och Säter.

Mäklare Olle Löfberg
Mäklarbild saknas
Erik Hansson

Erik Hansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borlänge, Idkerberget, Säter, Gustafs och Stora Skedvi.

Mäklare Erik Hansson
Mäklarbild saknas
Mats Hansson

Mats Hansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Avesta, Borlänge, Fagersta, Ludvika, Smedjebacken och Säter.

Mäklare Mats Hansson
Mäklarbild saknas
Nouhad Jalloul

Nouhad Jalloul är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borlänge, Idkerberget, Säter, Gustafs och Stora Skedvi.

Mäklare Nouhad Jalloul

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Borlänge och mäklare i Säter.

Fastighetsbyrån Borlänge & Säter
Stationsgatan 17
78433 Borlänge

borlange@fastighetsbyran.se

0243-141 15

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Borlänge & Säter?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.