MäklarOfferter

Josefin Dahlsten

Mäklare på Fastighetsbyrån

Josefin Dahlsten
BetygStjärna5/5
Fastighetsbyrån

Min personlighet kan beskrivas med många järn i elden. Har varit framgångsrik idrottskvinna i mitt tidigare liv. Nu är skidorna lagda på hyllan vilket dock inte betyder att jag lagt mig på latsidan, tvärt om! Jag är tävlingsinriktad och med fullt fokus framåt vilket jag verkligen drar nytta av i val av yrke. Min drivkraft är att varje affär alltid skall avslutas med nöjda parter och målsättningen är att du som kund, efter avslutad affär, vill rekommendera mig till dina vänner.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil
Josefin säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Sedan 2019 har jag varit mäklare i Östersund och det har varit full fart framåt sedan dag ett. Två av de fyra åren (2020 och 2022) har jag både varit Östersunds mest säljande mäklare men också Jämtlands län. Fokus för mig har dock aldrig varit antal affärer, de har kommit på "köpet" av nöjda kunder. Jag är stolt att ha sålt så många bostäder som jag gjort och samtidigt haft riktigt nöjda kunder.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag tycker att bilderna är A och O i en presentation, därför kan jag redan innan fotografering (som utförs av en professionell fotograf) ge dig tips och råd. En enklare styling kan man tänka sig. Jag har också samarbete med flera stylinbolag i Östersund och finns här för råd och stöttning.
Att annonsera på hemnet är en självklarhet för mig än så länge och jag gillar absolut den tjänst som de kallar "kommande".

Rekommendationer (8)

Josefin Dahlsten har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 8 omdömen
Thea E.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Östersund

Josefin är en bra mäklare som är kunnig inom området. Hon ingav ett bra intryck och hade en bra kundkrets sedan tidigare. Rekommenderar!

Victoria B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Östersund

Josefin är en jättebra mäklare på precis alla sätt. Hon är rak och tydlig, informativ och det kändes så tryggt att sälja med henne. Kan starkt rekommendera henne!

Roland K.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Östersund

Josefin var sig själv och gjorde sig inte till vilket jag uppskattade. Hon var saklig och det var lätt att föra en dialog med henne. Rekommenderar!

Markus M.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Östersund

Josefin var väldigt engagerad, drog i många trådar och var flexibel. Bostaden blev såld innan visning och hon tog sig tiden att ha visningarna enskilt och försäljningen gick väldigt smidigt. Vi fick dessutom mycket mer i slutpris än vad vi trott vilket vi är nöjda med. Vi rekommenderar Josefin som mäklare!

Lämna omdöme

Här mäklar Josefin Dahlsten

Josefin jobbar som mäklare i Östersund, Åre och Krokom.

Objekttyper

Josefin förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Josefin erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Bli matchad med rätt mäklare för just din bostadsförsäljning.

Börja härPil

Kontakta Josefin

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Josefin

Josefin Dahlsten är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Fastighetsbyrån Östersund, Strömsund, Ragunda & Bräcke
Stjärna5/5
Fastighetsbyrån Östersund, Strömsund, Ragunda & BräckeSamuel Permans Gata 9, 831 31 ÖstersundBrev ostersund@fastighetsbyran.seTelefon 063 - 14 14 60