Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Östermalm

Fastighetsbyrån Östermalm

5 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Östermalm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Richard Petersson mäklare
Richard Petersson

Valet att arbeta som mäklare kom tidigt och jag har alltid strävat efter att blir nå toppen på vad jag tar mig för. Valet att jobba på Östermalm och Gärdet kommer av viljan att bli bäst på landets mest exklusiva och konkurrensutsatta marknad. Det störta värdet för mig är att ha nöjda och återkommande kunder. Därför kommer jag göra allting jag kan för att ge dig den bästa möjliga...

Mäklare Richard Petersson
Alexander Brito mäklare
Alexander Brito

Mitt främsta mål som mäklare är att efter varje slutförd affär ska mina kunder vara så nöjda att de vill rekommendera mig vidare. Jag drivs av att ha återkommande kunder och att uppnå bästa möjliga resultat!

Mäklare Alexander Brito
Mäklarbild saknas
Matilda Berlin

Matilda Berlin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården och Östermalm.

Mäklare Matilda Berlin
Mäklarbild saknas
Anna Wikstrand Delic

Anna Wikstrand Delic är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården och Östermalm.

Mäklare Anna Wikstrand Delic
Mäklarbild saknas
Anna Alvagard

Anna Alvagard är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården och Östermalm.

Mäklare Anna Alvagard
Mäklarbild saknas
Rebecka Reittu

Rebecka Reittu är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården och Östermalm.

Mäklare Rebecka Reittu
Mäklarbild saknas
Thilde Ångström

Thilde Ångström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården och Östermalm.

Mäklare Thilde Ångström
Mäklarbild saknas
Lovisa Hedlund

Lovisa Hedlund är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården och Östermalm.

Mäklare Lovisa Hedlund

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Östermalm.

Fastighetsbyrån Östermalm
Sibyllegatan 28
11443 Stockholm

ostermalm@fastighetsbyran.se

08-459 02 70

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Östermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.