Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Jönköping

Fastighetsbyrån Jönköping

4,7 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Jönköping

Söker du en erfaren mäklare i Jönköping, som kan göra din nästa bostadsaffär till din bästa? Fastighetsbyrån är redo att hjälpa dig, oavsett om du ska sälja din bostad eller behöver hitta en ny. Välkommen till oss!

Mäklare i Jönköping sedan 50 år
Din bostadsaffär är kanske den största och viktigaste affären i ditt liv. Hos Fastighetsbyråns mäklare i Jönköping är både den och du i trygga händer. I 50 år har vi varit en del av staden. I dag har vi vuxit till ett stort gäng kunniga och positiva medarbetare med sammanlagt över 100 års erfarenhet. Vi arbetar ärligt, engagerat och med dina behov i fokus. Här finns inga fyrkantiga arbetsmodeller – istället ser vi med nya ögon på varje köpare och säljare vi möter. Med god lokalkännedom och stort kontaktnät har vi alla förutsättningar att hjälpa dig på bästa sätt!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Jönköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Said Ajkunic mäklare
Said Ajkunic

Med noggrannhet och ett starkt engagemang för varje affär strävar jag alltid efter att uppnå dina önskemål som säljare. Jag är en målinriktad och trygg mäklare som jobbar hårt för att just du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Said Ajkunic
Jenny Eriksson mäklare
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson började sin yrkesbana som frisör, men valde att byta bana och ta sig an utmaningen som mäklare. Jenny ser det som stimulerande att bo och verka i Jönköping. Hon gillar det höga tempot och drivs av alla sociala kontakter som arbetet medför. Hon älskar sin hemstad Jönköping, inte minst för dess unika läge som landets sjörika knutpunkt, och drivs av att hitta potentialen i alla hem....

Mäklare Jenny Eriksson
Daniel Gesher mäklare
Daniel Gesher

Jag stormtrivs i min roll som mäklare och har en stark drivkraft för att se nöjda säljare och köpare mötas i en lyckad bostadsaffär.

Mäklare Daniel Gesher
Anders Lagerquist mäklare
Anders Lagerquist

Jag är en av två delägare på Fastighetsbyrån i Jönköping och har arbetat i företaget sedan 1994. Med mina många år i branschen så har jag hittat ett sätt att hjälpa dig som säljare till en riktigt bra affär. Viktigt för mig med at du får ett högt slutpris och en bekväm resa under hela affären! Jag specialiserar sig främst på villor, fritidshus samt mindre gårdar. Har även jobbat en hel del med...

Mäklare Anders Lagerquist
Pernilla Lans mäklare
Pernilla Lans

Till min absoluta styrka hör inte bara en hög servicekänsla utan också ett sätt att hela tiden ha en rak kommunikation. Jag drivs av nöjda kunder och lägger ner ett stort engagemang i varje enskild bostadsaffär. Efter 22 år i branschen så har jag det som krävs för att ni ska få en lyckad bostadsaffär.

Mäklare Pernilla Lans
Evelyn Daniel mäklare
Evelyn Daniel

Jag brinner för mitt yrke och är nu inne på mitt nionde år som fastighetsmäklare. Jag tycker att det är genuint roligt att hjälpa människor, därför jobbar jag hårt för att alltid leverera högsta möjliga kvalitet. Mitt engagemang har lett till många nöjda kunder som gärna rekommenderar mig vidare,

Mäklare Evelyn Daniel
Marius Tunaru mäklare
Marius Tunaru

Mitt namn är Marius Tunaru och mig hittar ni på Fastighetsbyrån i Jönköping. Med en bakgrund inom elitidrotten samt försäljning har jag under åren fått lära mig vikten av att gemensamt samarbeta för att sträva mot ett mål - skapa en god kommunikation, jobba med öppenhet samt hårt arbete. Som din mäklare kommer jag se till att vi gemensamt samarbetar för att uppnå dina mål, och framförallt att...

Mäklare Marius Tunaru
Mäklarbild saknas
Carola Ivarson

Carola Ivarson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Jönköping.

Mäklare Carola Ivarson
Mäklarbild saknas
Eveline Ottosson

Eveline Ottosson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Habo, Brandstorp, Jönköping, Mullsjö och Sandhem.

Mäklare Eveline Ottosson
Mäklarbild saknas
Rebecka Emanuelsson

Rebecka Emanuelsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Habo, Brandstorp, Jönköping, Mullsjö och Sandhem.

Mäklare Rebecka Emanuelsson
Mäklarbild saknas
Christian Hansen

Christian Hansen är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Habo, Brandstorp, Jönköping, Mullsjö och Sandhem.

Mäklare Christian Hansen
Mäklarbild saknas
Nathali Saliba

Nathali Saliba är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Habo, Brandstorp, Jönköping, Mullsjö och Sandhem.

Mäklare Nathali Saliba
Mäklarbild saknas
Catharina Pölder

Catharina Pölder är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Jönköping.

Mäklare Catharina Pölder
Mäklarbild saknas
Sainabou Jeng

Sainabou Jeng är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Habo, Brandstorp, Jönköping, Mullsjö och Sandhem.

Mäklare Sainabou Jeng

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Jönköping.

Fastighetsbyrån Jönköping
Barnarpsgatan 9
55316 Jönköping

jonkoping@fastighetsbyran.se

036-34 48 80

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Jönköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.