MäklarOfferter
Fastighetsbyrån Malung
Mäklare2
Fastighetsbyrån

I nyrenoverade lokaler på Lisagatan 28 hittar du Sveriges ledande mäklare Fastighetsbyrån. Här finns idag tre lokala experter på plats för att hjälpa dig hitta ditt nya drömboende eller sälja din nuvarande bostad. Kontakta oss så hjälper vi dig med nästa steg i din boenderesa!

Sedan kontorsinvigningen på gågatan har vi förmedlat majoriteten av de sålda bostäderna i Malung-Sälen. Vi är väl bekanta med hela Malung – allt från spartanska fäbodstugor, till sjönära sommarstugor och eftertraktade permanentbostäder. Vi är lokala specialister. Men vi är också en del av Sveriges ledande mäklarkedja. Kombinationen gör oss unika och bidrar till att vara en attraktiv arbetsplats för mäklare. För din del betyder det att du möter de allra bästa hos oss – passionerade mäklare med fullt fokus på dig och din affär. Lägg därtill Sveriges största spekulantregister för dig som ska sälja och en av landets största marknadsplatser för dig som ska köpa. Tack vare vårt samarbete med Swedbank, Familjens jurist och en rad digitala verktyg underlättar vi köp- och säljprocessen och gör det så enkelt som möjligt för dig när du ska byta bostad. Prata gärna med oss så berättar vi mer!

Mäklare (2)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Fastighetsbyrån Malung.

Marika Dalmans
Marika DalmansBrevmarika.dalmans@fastighetsbyran.seTelefon070 - 630 28 18
Anna Sjögren AnderssonBrevanna.s.andersson@fastighetsbyran.seTelefon070 - 630 28 52
Begär offertPil

Kontaktuppgifter

Adress:Lisagatan 28782 31 MalungKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Närliggande mäklarkontor

Andra mäklarkontor i samma område.

Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil