Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Malung

Fastighetsbyrån Malung

Fastighetsbyrån Malung

I nyrenoverade lokaler på Lisagatan 28 hittar du Sveriges ledande mäklare Fastighetsbyrån. Här finns idag tre lokala experter på plats för att hjälpa dig hitta ditt nya drömboende eller sälja din nuvarande bostad. Kontakta oss så hjälper vi dig med nästa steg i din boenderesa!

Sedan kontorsinvigningen på gågatan har vi förmedlat majoriteten av de sålda bostäderna i Malung-Sälen. Vi är väl bekanta med hela Malung – allt från spartanska fäbodstugor, till sjönära sommarstugor och eftertraktade permanentbostäder. Vi är lokala specialister. Men vi är också en del av Sveriges ledande mäklarkedja. Kombinationen gör oss unika och bidrar till att vara en attraktiv arbetsplats för mäklare. För din del betyder det att du möter de allra bästa hos oss – passionerade mäklare med fullt fokus på dig och din affär. Lägg därtill Sveriges största spekulantregister för dig som ska sälja och en av landets största marknadsplatser för dig som ska köpa. Tack vare vårt samarbete med Swedbank, Familjens jurist och en rad digitala verktyg underlättar vi köp- och säljprocessen och gör det så enkelt som möjligt för dig när du ska byta bostad. Prata gärna med oss så berättar vi mer!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våra mäklare

Marika Dalmans mäklare
Marika Dalmans

Med mitt engagemang hoppas jag kunna överträffa dina förväntningar i köp- och säljprocessen när du planerar att byta boende.

Mäklare Marika Dalmans
Mäklarbild saknas
Anna Sjögren Andersson

Anna Sjögren Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Malung-Sälen.

Mäklare Anna Sjögren Andersson

Fastighetsbyrån Malung
Lisagatan 28
78231 Malung

malung@fastighetsbyran.se

0280-26020

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Malung?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.