MäklarOfferter

Sofia Sörensen

Mäklare på Fastighetsbyrån

BetygStjärna4,6/5
Fastighetsbyrån

Jag älskar förhandling och hanterar varje uppdrag som om den vore min egen bostad. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning. Jag är alltid tillgänlig. Som mäklare är jag alltid tillgänglig. Jag jobbar tidiga mornar till sena kvällar. Det jag prioriterar mycket under processen är att jag är lösningsorienterad, är tillgänglig, och engagerad. Jag jobbar stenhårt med mina köpare vilket resulterar i långsiktiga relationer och återkommande kunder både på köp och säljsidan. Min ambition som din fastighetsmäklare är att du ska göra din livs bästa affär och för mig är det också en självklarhet att vägen dit ska kännas lika lyckosam som vid målet. Därför kommer jag att se till att du som kund redan från dag ett är uppdaterad om strategin om hur vi ska få så bra betalt som möjligt för din bostad. Jobbar aktivt med din försäljning. Och är tillgänglig för dig via telefon genom hela processen.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil
Sofia säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

För mig är nämligen era önskemål och trygghet det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera mig till andra, har jag nått mitt mål. Därför arbetar jag med din bostad tills du är 100 % nöjd.
Upprepade utmärkelser från tidigare kunder är att jag alltid är tillgänglig, driven utan dess like, lyhörd, engagerad och väldigt förtroendeingivande.

Jag jobbar aktivt med att matcha köpare och säljare vilket ofta resulterar i både en smidig och en bra affär både för dig som köpare och säljare. Din bostad kan vara någon annans dröm bostad och eftersom jag jobbar långsiktigt med mina kunder har jag ett stort spekulantregister med människor som söker bostad i hela Stockholms län i alla storlekar och kan därför som som din fastighetsmäklare erbjuda fler möjligheter än vad många andra mäklare kan.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Min vision är att erbjuda ett samarbete där vi tillsammans tar fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Jag kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Jag arbetar både externt och internt.
Vill du veta mer? Kontakta mig!

Rekommendationer (8)

Sofia Sörensen har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,6 / 5Baserat på 9 omdömen
Eva F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Haninge

Sofia höll en informerad under hela försäljningsprocessen och affären gick fort. Jag fick dessutom mycket mer för bostaden än vad jag räknat med!

Katarina B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Haninge

Sofia var glad och positiv som person. Hon var väldigt proffsig och affärsmässig, vilket jag uppskattade. Rekommenderar gärna Sofia vidare till andra säljare att anlita henne som mäklare.

Lina K.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Haninge

Vi gillande Sofia redan från början och valde henne som mäklare och hon skötte allt mycket bra. Tydlig och bra kommunikation och rak som person. Rekommenderas!

Henric V.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Haninge

Sofia Sörensen var jättebra, allt var bara positivt! Jag uppskattade hela hennes sätt att ta hand om försäljningen. Man kände sig trygg, helt enkelt. Jag rekommenderar absolut Sofia som mäklare!

Lämna omdöme

Här mäklar Sofia Sörensen

Sofia jobbar som mäklare i Södertälje.

Objekttyper

Sofia förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Sofia erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Bli matchad med rätt mäklare för just din bostadsförsäljning.

Börja härPil

Kontakta Sofia

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Sofia

Sofia Sörensen är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Södertälje
Stjärna4,8/5
Fastighetsbyrån SödertäljeStorgatan 7, 151 72 SödertäljeBrev sodertalje@fastighetsbyran.seTelefon 08 - 550 604 50