Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Örebro

Fastighetsbyrån Örebro

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Örebro

Roligt att du hittat till Fastighetsbyrån, den ledande fastighetsmäklaren i en av Sveriges mest expansiva städer – Örebro.

Vi finns – förutom här på nätet – i lokaler med mycket centralt läge; på Drottninggatan 18. Dessutom har vi ett kontor i Fjugesta, centralort i grannkommunen Lekeberg, knappt tre mil väster om Örebro.

40 års verksamhet i Örebro har gett Fastighetsbyrån ovärderlig erfarenhet och lokalkännedom. Våra skickliga mäklare och tre assistenter kan det mesta om en historiskt intressant stad, med bland annat ett pampigt slott mitt i city, ett snabbväxande universitet och en skön, varierad naturomgivning. De är förstås också ständigt uppdaterade om bostadsmarknaden och kan ge dig de bästa råden – oavsett om du planerar att sälja eller köpa bostad.

Välkommen så hjälper vi dig till en förmånlig och smidigt genomförd affär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Örebro
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Kristin Führ mäklare
Kristin Führ

Efter ett tiotal år som fastighetsmäklare uppskattar jag ännu idag mötet med mina kunder och förmånen att få vara en del i deras livs kanske största affär. Med den kunskap och erfarenhet jag samlat på mig vill jag förmedla trygghet till både säljare och köpare.

Mäklare Kristin Führ
Mikaela Höcke mäklare
Mikaela Höcke

Att sammanföra människor i något så viktigt som deras boende är det som driver mig. Mitt förmedlingsarbete bygger jag på ihärdigt arbete och en struktur som utelämnar slumpen och tur. Att överraska med åtgärder och insatser som kunden inte själv tänkt på skänker mig alltid lika mycket energi. Att ofta kunna överträffa förväntningar är en förmåga som gör att jag har många återkommande kunder. Med...

Mäklare Mikaela Höcke
Mattias Adayson mäklare
Mattias Adayson

Mitt mål är att se till att du blir nöjd och gör en bra deal. Jag hjälper dig hitta ditt drömboende samtidigt som du får bästa möjliga slutpris.

Mäklare Mattias Adayson
Emanuel Mirza mäklare
Emanuel Mirza

Min passion och drivkraft är att alltid hjälpa till och finnas till hands för dig som väljer mig som mäklare.

Mäklare Emanuel Mirza
Carl Ekstrand Hamrén mäklare
Carl Ekstrand Hamrén

Carl Ekstrand Hamrén är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lekeberg, Fjugesta, Mullhyttan, Örebro, Brevens Bruk, Dyltabruk, Ervalla, Garphyttan, Glanshammar, Kilsmo, Odensbacken, Stora Mellösa och Vintrosa.

Mäklare Carl Ekstrand Hamrén
Mäklarbild saknas
Josef Ghafari

Josef Ghafari är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lekeberg, Fjugesta, Mullhyttan, Örebro, Brevens Bruk, Dyltabruk, Ervalla, Garphyttan, Glanshammar, Kilsmo, Odensbacken, Stora Mellösa och Vintrosa.

Mäklare Josef Ghafari
Mäklarbild saknas
Andreas Jinnestrand

Andreas Jinnestrand är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askersund, Degerfors, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro.

Mäklare Andreas Jinnestrand
Mäklarbild saknas
Caroline Dettker

Caroline Dettker är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Caroline Dettker
Mäklarbild saknas
Sadoon Kedri

Sadoon Kedri är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Örebro, Brevens Bruk, Dyltabruk, Ervalla, Garphyttan, Glanshammar, Kilsmo, Odensbacken, Stora Mellösa och Vintrosa.

Mäklare Sadoon Kedri
Mäklarbild saknas
Joel Hämälä

Joel Hämälä är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askersund, Degerfors, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro.

Mäklare Joel Hämälä

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Örebro.

Fastighetsbyrån Örebro
Drottninggatan 18-20
70210 Örebro

orebro@fastighetsbyran.se

019-21 70 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Örebro?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.