Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Skurup

Fastighetsbyrån Skurup

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Skurup

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Skurup
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Emil Malmer mäklare
Emil Malmer

Emil brinner för att både han och hans anställda skall leverera stans mest efterfrågade och kopierade mäklartjänst. Han ser utmaningar i allt och tävlar ständigt om nya omrdåesrekord. Att glädja kunder och medarbetare genom att leverera mer än förväntat sporrar honom att gå till jobbet! Emil är en målfokuserad mäklare som levererar resultat som gör att både köpare och säljare rekommenderar honom...

Mäklare Emil Malmer
Mäklarbild saknas
Andreas Andersson

Fastighetsmäklare med personlig engagemang och hög ambition, vill jag skapa de bästa förutsättningar för bostadsaffären för både säljare och köpare. Att hjälpa är det bästa som finns, och att få hjälpa folk genom en så viktig del i livet som bostadsaffären är något jag brinner för

Mäklare Andreas Andersson
Mäklarbild saknas
Berniz Ismail

Berniz Ismail är mäklare på Fastighetsbyrån i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Berniz Ismail
Mäklarbild saknas
Magnus Tarland

Magnus Tarland är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Magnus Tarland
Mäklarbild saknas
Cornelia Lembke

Cornelia Lembke är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Cornelia Lembke
Mäklarbild saknas
Rasmus Persson

Rasmus Persson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Rasmus Persson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Skurup.

Fastighetsbyrån Skurup
Stortorget 1
27434 Skurup

skurup@fastighetsbyran.se

0411-433 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Skurup?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.