Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Tumba

Fastighetsbyrån Tumba

4,7 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Tumba

I drygt tre decennier har vi funnits på plats i Tumba. Här finns familjer som gjort sina bostadsköp i flera generationer genom oss.

Vi är marknadsledande i området och har kraftigt ökat vår försäljning de senaste åren. Vi ser en stor efterfrågan på bostäder i vårt område. Priserna ligger, relativt sett, fortfarande på en attraktiv nivå.

Vår marknad består av efterfrågade Tullinge med allt från stora villor till bostadsrätter. Tumba med sin blandade bebyggelse av villor, radhus och bostadsrätter. Grödinge med blandning av villor, fritidshus, lantbruk samt mindre gårdar.

Om du kontaktar oss så kan vi säkert hitta en bra lösning på dina bostadsönskemål.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Tumba
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Aday Duru mäklare
Aday Duru

Jag kan idag med hjälp av Fastighetsbyråns verktyg, leda dig som kund genom en av ditt livs största affärer på ett tryggt, affärsmässigt och resultatinriktat sätt som är anpassat efter dina krav, kriterier och behov, då jag har en målsättning att ni skall vara 100% nöjda med hela förmedling processen.

Mäklare Aday Duru
Romeo Sharro mäklare
Romeo Sharro

Romeo Sharro är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba och Uttran.

Mäklare Romeo Sharro
Mäklarbild saknas
Karin Spåre

Karin Spåre är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba och Uttran.

Mäklare Karin Spåre
Mäklarbild saknas
Christine Berg

Christine Berg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba och Uttran.

Mäklare Christine Berg
Mäklarbild saknas
Cecilia Eng

Cecilia Eng är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Uttran, Salem och Rönninge.

Mäklare Cecilia Eng
Mäklarbild saknas
Lena Larsson

Lena Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba och Uttran.

Mäklare Lena Larsson
Mäklarbild saknas
Yngve Qvarnström

Yngve Qvarnström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba och Uttran.

Mäklare Yngve Qvarnström
Mäklarbild saknas
Mattias Izgin

Mattias Izgin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Botkyrka, Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Huddinge, Salem och Södermalm.

Mäklare Mattias Izgin
Mäklarbild saknas
Emelie Roos

Emelie Roos är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba och Uttran.

Mäklare Emelie Roos

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Tumba.

Fastighetsbyrån Tumba
Gröndalsvägen 6
14730 Tumba

tumba@fastighetsbyran.se

08-566 401 50

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Tumba?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.