Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Sala

Fastighetsbyrån Sala

4 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Sala
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Camilla Berg mäklare
Camilla Berg

Med en bakgrund som salsalärare och mina första erfarenheter av mäkleri i Spanien så skiljer jag ut mig från mängden. Som mäklare är jag genuint intresserad av att hjälpa till. Jag lyssnar på mina kunder för att på riktigt förstå mina kunder och de utmaningar de står inför. Sedan tror jag det är viktigt att jag är öppen och transparent. Det går inte att försöka mörka eller skönmåla som...

Mäklare Camilla Berg
Mäklarbild saknas
Ingela Nordgren

Ingela Nordgren är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Heby, Harbo, Huddungeby, Morgongåva, Runhällen, Tärnsjö, Vittinge, Östervåla, Sala, Möklinta, Ransta, Salbohed och Västerfärnebo.

Mäklare Ingela Nordgren
Mäklarbild saknas
Henrik Johansson

Henrik Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Heby, Harbo, Huddungeby, Morgongåva, Runhällen, Tärnsjö, Vittinge, Östervåla, Sala, Möklinta, Ransta, Salbohed och Västerfärnebo.

Mäklare Henrik Johansson
Mäklarbild saknas
Emelie Videll

Emelie Videll är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Heby, Harbo, Huddungeby, Morgongåva, Runhällen, Tärnsjö, Vittinge, Östervåla, Sala, Möklinta, Ransta, Salbohed och Västerfärnebo.

Mäklare Emelie Videll

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Sala.

Fastighetsbyrån Sala
Fredsgatan 22
73330 Sala

sala@fastighetsbyran.se

0224-853 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Sala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.