Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Gävle

Fastighetsbyrån Gävle

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Gävle

Gävle har god tillgänglighet genom snabba kommunikationer, dessutom finns det mycket att uppleva då det är en stad med stark kultur- och idrottsprofil.

Hos oss träffar du en mix av olika personligheter och åldrar som alla genomsyras av en glädje till jobbet, ett engagemang för kunden och en ödmjukhet för just dina önskemål. Alla på kontoret arbetar inom sitt specialområde för att på bästa sätt kunna använda sin expertis och kunnighet inom försäljning av fastigheter, bostadsrätter, bostäder i Älvkarleby kommun och kommersiella fastigheter.

Vi har den lokala kännedom, som är ett måste, för att kunna få köpare och säljare att hitta varandra. Vi har ett nytt och fräscht kontor med stans bästa skyltläge där din bostad kommer att exponeras på bästa sätt.

Varmt välkommen!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Gävle
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Mikael Johnsson

Mikael Johnsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Mikael Johnsson
Anna-Lena Gustavsson mäklare
Anna-Lena Gustavsson

Med många års erfarenhet av branschen ser jag vikten av nöjda kunder som en kärna i mitt arbete. Jag vill att du ska bli 100 % nöjd och få den bästa upplevelsen av din bostadsresa.

Mäklare Anna-Lena Gustavsson
Robert Brandt mäklare
Robert Brandt

Robert Brandt är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Robert Brandt
Marcus Sundberg mäklare
Marcus Sundberg

Marcus Sundberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Marcus Sundberg
Stefan Tröjbom mäklare
Stefan Tröjbom

Stefan Tröjbom är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet, Valbo, Älvkarleby och Skutskär.

Mäklare Stefan Tröjbom
Mäklarbild saknas
Tim Hallin

Tim Hallin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Tim Hallin
Mäklarbild saknas
Jakob Hallin

Jakob Hallin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet, Valbo, Älvkarleby och Skutskär.

Mäklare Jakob Hallin
Mäklarbild saknas
Vilma Becirovic

Vilma Becirovic är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bollnäs, Gävle, Hofors, Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig, Ockelbo, Ovanåker, Sandviken, Söderhamn och Uppsala.

Mäklare Vilma Becirovic
Mäklarbild saknas
Nils Wallner

Nils Wallner är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet, Valbo, Älvkarleby och Skutskär.

Mäklare Nils Wallner
Mäklarbild saknas
Carolina Thalén

Carolina Thalén är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Carolina Thalén
Mäklarbild saknas
Julius Tjärvar

Julius Tjärvar är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Julius Tjärvar
Mäklarbild saknas
Anna Wåhlstedt

Anna Wåhlstedt är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Anna Wåhlstedt

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Gävle.

Fastighetsbyrån Gävle
Nygatan 27
80320 Gävle

gavle@fastighetsbyran.se

026 - 51 59 10

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Gävle?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.