Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Nyköping

Fastighetsbyrån Nyköping

4,9 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Nyköping

Din mäklare i Nyköping

I det sörmländska kulturlandskapet, med närhet till både havet och Europa, finns residensstaden Nyköping.Det är en attraktiv småstad med stor inflyttning och aktivt bostadsbyggande. Nyköping är även högst delaktig i byggnationen av Ostlänken som kommer spela en central roll för Skavsta flygplats, Nyköpings centrum och närliggande hamnar.

Erfarna mäklare i Nyköping

Med kontor i det centrala Sparbankshuset kan vi hjälpa dig med alla delar av din bostadsaffär, både för dig som vill sälja eller köpa. Vi är tio medarbetare, med försäljningsområde Nyköping och Oxelösund, som arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Med ett starkt engagemang anpassar vi vår tjänst efter dina önskemål för en lyckad försäljning. Vårt nära samarbete med Sörmlands sparbank gör också att du snabbt och enkelt får hjälp med allt som rör din privata ekonomi i samband med köp och försäljning av bostad.

Väkommen att kontakta din mäklare i Nyköping!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Nyköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Haris Bijelonja mäklare
Haris Bijelonja

Att köpa eller sälja en bostad är något som de flesta inte gör varje dag. Men när det väl händer så är det väldigt viktigt att det känns rätt under hela försäljningsprocessen. Där kommer jag in i...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Haris Bijelonja
Mäklarbild saknas
Jens Öhling

Jens Öhling är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena, Ålberga och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jens Öhling
Mäklarbild saknas
Josefine Karlsson

Josefine Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena, Ålberga och Oxelösund.

Mäklare Josefine Karlsson
Mäklarbild saknas
Anders Wallén

Anders Wallén är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena, Ålberga och Oxelösund.

Mäklare Anders Wallén
Mäklarbild saknas
Malin Bosma

Malin Bosma är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena, Ålberga och Oxelösund.

Mäklare Malin Bosma
Mäklarbild saknas
Lena Ekström

Lena Ekström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena, Ålberga och Oxelösund.

Mäklare Lena Ekström
Mäklarbild saknas
Lennart Andersson

Lennart Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena, Ålberga och Oxelösund.

Mäklare Lennart Andersson
Mäklarbild saknas
Albin Ivarsson Hamberg

Albin Ivarsson Hamberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena, Ålberga och Oxelösund.

Mäklare Albin Ivarsson Hamberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Nyköping.

Fastighetsbyrån Nyköping
Östra Storgatan 1
61134 Nyköping

nykoping@fastighetsbyran.se

0155-28 60 40

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Nyköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.