Karin Corneliusson, Mäklare på Fastighetsbyrån Örgryte & Göteborgs Innerstad

Karin
Corneliusson
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg

Om Karin Corneliusson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Karin?

Efter nästan 10 år som mäklare tycker jag fortfarande att jag har världens bästa jobb! Jag brinner för mitt jobb och för service och jag vill att både köpare och säljare ska vara 100% nöjda efter avslutad affär. Att den största affären i livet också ska vara den roligaste är något jag strävar efter.

Vad skiljer Karin Corneliusson från andra mäklare?

Som mäklare är jag lyhörd och arbetsam och jag sätter mina kunder i ett givet fokus. Den feedback jag ofta får från mina kunder är att de känner sig trygga i mina händer och att affären går smidigt. Detta är något jag sätter stort värde på. Jag har god lokalkännedom och har verkat i området i snart 10 år med många återkommande kunder. Ett trevligt kvitto på att jag gjort ett bra jobb!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat länge i området och bott i detsamma i 15 år har jag en otroligt god lokalkännedom. Jag känner till områdets kaféer, butiker, skolar och smultronställen. Att bo och verka i en stadsdel som du tycker väldigt bra om ser jag som en stor fördel.

Hur marknadsför Karin sina bostadsförsäljningar?

Din bostad marknadsförs först och främst på vår hemsida Fastighetsbyran.se som dagligen har tusentals unika besökare. Bostaden annonseras även på Hemnet m.fl. samt via riktad digital marknadsföring. Vi har dessutom en stor skärm på Swedbanks kontor på Södra Hamngatan 27 där kunder som är inne på banken för att ansöka om lånelöfte kan se just er bostad. Givetvis kontaktar jag de intressenter jag har i området och tipsar om just din bostad. Dessa kunder har jag tät kontakt med och jag vet vad de är ute och letar efter. Dessutom skickas annonsen ut i vårt stora spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-03-02.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Karin säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Karin erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Karin Corneliusson
är mäklare på

Är du Karin Corneliusson?
Logga in och redigera din presentation här.