Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Tranemo

Fastighetsbyrån Tranemo

3,7 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Tranemo

Kommunens huvudort har fått sitt namn efter tranan och såväl den som andra fåglar kan man skåda vid Tranemosjön som glittrar inbjudande mitt i samhället. Nära sjön ligger också Tranemo kyrka, ett av ortens landmärken med sin ovanliga sexkantiga form och sina sju torn. I Tranemo har man nära till det mesta och här finns det man behöver i livet i fråga om butiker och kommunal service. Skola finns från förskoleålder ända upp till gymnasienivå och i slutet av livet finns Gudarpsgården med sina lägenheter för de äldre invånarna.

Liksom övriga Sjuhäradsbygden domineras näringslivet av tillverknings- och textilindustri och den gamla knalleandan lever kvar, nu i modern entreprenörsform. Fritiden ägnas åt olika aktiviteter och för den sportintresserade finns exempelvis innebandy, orientering och gymnastik, organiserade i aktiva föreningar. Vintertid är Tranemo ett särskilt populärt utflyktsmål för Vasaloppsentusiaster och andra skidåkare, här erbjuder nämligen fritidsanläggningen Hagatorpet fina spår med konstsnö. Centralt i Tranemo ligger också sim- och sporthallen, till glädje för många av de drygt 3000 invånare som bor här i kommunens centralort.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Tranemo
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Tobias Westman mäklare
Tobias Westman

Jag jobbar med fokus på att skapa din bästa bostadsaffär! Sedan 2003 har jag arbetat på Fastighetsbyrån i Ulricehamn/Tranemo och gick in som ägare 2016. Som född och uppvuxen i Ulricehamn kan jag inte tänka mig någon bättre område att leva i. Härliga somrar med bad i Åsunden, vintrar i skidbacken, alltid med naturen bakom hörnet och med närhet till flertal storstäder. Att få möta människor i...

Mäklare Tobias Westman
Mäklarbild saknas
Johan Karlsson

Johan Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Tranemo och Ulricehamn.

Mäklare Johan Karlsson
Mäklarbild saknas
Robin Ljungviken

Robin Ljungviken är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Tranemo och Ulricehamn.

Mäklare Robin Ljungviken
Mäklarbild saknas
Arne Westman

Arne Westman är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Tranemo och Ulricehamn.

Mäklare Arne Westman

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Tranemo.

Fastighetsbyrån Tranemo
Storgatan 15
51433 Tranemo

tranemo@fastighetsbyran.se

0325-77550

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Tranemo?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.