Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

Fastighetsbyrån Upplands Väsby

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Upplands Väsby

När man tittar på en karta över Upplands Väsby så ser man direkt en massa grönt – och så ganska lite rött i mitten centrerat kring järnvägen och Norrvikens vackra strand. Det gröna är natur och det röda är civilisation i form av hus och bebyggelse. Hela den västra delen av kommunen är också ett stort grönområde efter Mälarens strand – och inte ens en femtedel av marken består av bebyggelse – och då av bostäder under mottot ”den moderna småstaden”.

Området består av blandad bebyggelse, som oavsett lägenhet eller villa, omges av härliga grönområden och närhet till flertalet badplatser vid Mälaren.

Vårt kontor har vi mitt i hjärtat av Upplands Väsby– i centrum – där vi är ett antal mäklare som tillsammans utgör marknadens mest anlitade. Vårt verksamhetsområde är Upplands Väsby, området som vi verkligen kan.

Med vår breda erfarenhet, vårt starka engagemang och unika lokalkännedom kombinerat med ett nära samarbete med bank och juristbyrå kan vi skräddarsy tjänster anpassade efter varje kunds önskemål, såväl köpare som säljare.

Fastighetsbyrån är Sveriges och Stockholms största mäklarföretag. Det är vi mycket stolta över och vi kommer att göra allt för att behålla den placeringen.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Upplands Väsby
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Harun Erdal mäklare
Harun Erdal

Jag startade min yrkeskarriär inom försäljning och service för fem år sedan och sedan dess har det varit det självklara yrkesvalet för mig. Jag är en mycket engagerad, målmedveten och resultatinriktad person som trivs med att erbjuda service i högsta grad samt överträffa förväntningar utefter behov.

Mäklare Harun Erdal
Orhan Aydin mäklare
Orhan Aydin

Hej, jag heter Orhan Aydin Jag brinner för detta yrke och vill alltid överträffa kundens förväntningar. Denna drivkraft gör att jag hjälper kunden att få maximalt betalt. Jag har alltid varit en tävlingsmänniska och det har jag nu nytta av i mitt yrkesval då skillnaden mellan en riktigt bra affär, och en affär kräver det där lilla extra av mig. Jag fokuserar på att sälja bostadsrätter,...

Mäklare Orhan Aydin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Upplands Väsby.

Fastighetsbyrån Upplands Väsby
Drabantgatan 9
19449 Upplands Väsby

upplandsvasby@fastighetsbyran.se

08-590 860 10

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Upplands Väsby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.