Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Sjöbo

Fastighetsbyrån Sjöbo

5 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Sjöbo
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sara Malm mäklare
Sara Malm

Jag har många års erfarenhet av försäljning och som uppväxt Sjöbobo ligger mina styrkor i god lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Jag arbetar med stort engagemang och precision och lägger en enorm vilja och driv i mitt arbete. Min målsättning är alltid 100% nöjda kunder, och jag ger mig inte förrän jag nått mitt mål!

Mäklare Sara Malm
Emil Malmer mäklare
Emil Malmer

Emil brinner för att både han och hans anställda skall leverera stans mest efterfrågade och kopierade mäklartjänst. Han ser utmaningar i allt och tävlar ständigt om nya omrdåesrekord. Att glädja kunder och medarbetare genom att leverera mer än förväntat sporrar honom att gå till jobbet! Emil är en målfokuserad mäklare som levererar resultat som gör att både köpare och säljare rekommenderar honom...

Mäklare Emil Malmer
Mäklarbild saknas
Magnus Tarland

Magnus Tarland är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Magnus Tarland
Mäklarbild saknas
Lina Thörnkvist

Lina Thörnkvist är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Lina Thörnkvist
Mäklarbild saknas
Peter Ugge

Peter Ugge är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Peter Ugge
Mäklarbild saknas
Peter Nörklit

Peter Nörklit är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Peter Nörklit

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Sjöbo.

Fastighetsbyrån Sjöbo
Gamla Torg 2A
27530 Sjöbo

sjobo@fastighetsbyran.se

0416-190 40

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Sjöbo?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.