Adi Stukan, Mäklare på BOSTHLM

Adi
Stukan
Mäklare på BOSTHLM

4,1 av 5 i betyg
Visa Adis rekommendationer

Om Adi Stukan

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Adi?

Som en obotlig vinnarskalle drivs jag av att ta varje bostadsaffär till nya höjder. Genom ett professionellt bemötande kombinerat med väldigt god lokalkännedom och ett strukturerat arbetssätt strävar jag mot en trygg affär från början till slut, och även efter det. Resultatet kommer onekligen att leda till en väldigt lyckad bostadsförsäljning.

När det gäller en så viktig affär som en bostadsförsäljning vill jag alltid erbjuda mina säljare och köpare service dygnet runt, varje dag. Jag förstår att de vill bli informerade kring vad som händer i deras bostadsaffär och det känns därför viktigt för mig att vara tillgänglig och kunna erbjuda uppdatering när de än behöver det.

Vad skiljer Adi Stukan från andra mäklare?

Att ständigt tänka utanför ramarna samt göra det lilla extra har alltid varit min drivkraft och givit goda resultat för mig, både i arbetslivet och i det personliga livet. Att kombinera det med min uppväxt i Söderort, vilket givit mig god lokalkännedom och ett stort kontaktnät, så har vi ett recept på en bostadsaffär som kommer att överträffa dina förväntningar. Att ständigt vara tillgänglig som mäklare, för dig som kund men även för dig med minsta fundering över er bostad eller bostadsmarknaden, är en självklarhet för mig

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppväxt i Rågsved som är en närförort till Älvsjö. Under min uppväxt har jag kunnat följa utvecklingen av Älvsjö med det nya torget, pendeltåget, Stockholmsmässan och alla nya bostäder som byggts. Under ungdomstiden hade jag även många vänner i området så här har jag hängt sen jag var liten, vilket lett till att jag kan varje gata och vrå.

Närheten till olika kommunikationer gör det till en av Stockholms viktiga knutpunkter. Samtidigt kan Älvsjö erbjuda fina och mysiga villaområden som blivit väldigt populära. Blandningen av bostadsformer och människor har gjort det till ett väldigt trevligt och attraktivt område att både bo och vistas i. Här kan alla hitta ett drömboende. Allt från den som söker små ettor till några av Stockholms kanske finaste villor. Här kan man bo i generationer,

Hur marknadsför Adi sina bostadsförsäljningar?

Överallt, samtliga relevanta hemsidor och även mycket marknadsföring på sociala medier såsom facebook m.m.
Utöver exponering på webben så jobbar jag väldigt mycket med mitt egna spekulantregister där jag har god kontakt med flera spekulanter som letar efter det rätta.

Bilderna tas av professionella fotografer och jag trycker väldigt mycket på lokal marknadsföring genom att skicka ut lappar i området eftersom 70% av alla flyttar inom samma område som dom redan bor i enligt SIFO!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Adi säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Adi erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Adi Stukan
är mäklare på

Är du Adi Stukan?
Logga in och redigera din presentation här.