Fastighetsbyrån Hisingen & Eriksberg

Fastighetsbyrån Hisingen & Eriksberg

4,6 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Hisingen & Eriksberg

Fastighetsbyrån på Hisingen & Eriksberg startades under 60-talet med kontor på Wieselgrensplatsen. Vårt verksamhetsområde omfattas av Norra Älvstranden, Lundby, Tuve, Backa och Kärra-Rödbo.

Vår huvudsakliga marknad består av villor, radhus, fritidshus, bostadsrätter och tomter. Vår styrka är framförallt lång erfarenhet på Hisingen, vårt nära samarbete med Swedbank, samt vår marknadsledande position i Göteborg ger oss övertygelsen om att vi är bäst lämpade att hjälpa dig när du tänker förändra ditt boende.

Kontoret på Eriksberg jobbar mestadels med bostadsätter men även en och annan villa. Vår styrka är framförallt lång erfarenhet på Hisingen, vårt nära samarbete med Swedbank samt vår marknadsledande position i Göteborg som ger oss övertygelsen om att vi är bäst lämpade att hjälpa dig när du tänker förändra ditt boende.

Vi hjälper dig både innan och efter en försäljning eller köp av bostad. Allt för att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring ditt boende.

Fastighetsbyrån Hisingen & Eriksberg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Lisa Johansson mäklare
Lisa Johansson

För mig är detta ett förtroende som jag vill förvalta på bästa möjliga sätt. Jag lägger ett stort personligt engagemang från början till slut och jag finns med under hela försäljningsprocessen, också efter försäljningen. Jag strävar alltid efter högsta möjliga försäljningspris och med ett gott samarbete kommer man långt.

Mäklare Lisa Johansson
Hans-Göran Helin mäklare
Hans-Göran Helin

Jag brukar vanligtvis känna av köpsignaler från mina visningskunder. Men väljer ändå att jobba med en noggrann bearbetning av varje spekulant. Det är viktigt att man som fastighetsmäklare, är enträgen och inte ger upp. Vid förmedling bostäder finns det ibland 20-25 visningskunder på mina visningar, ibland kanske bara 4 stycken, men det är inte mängden spekulanter som är det viktigaste, utan...

Mäklare Hans-Göran Helin
Ola Olsson Possfelt mäklare
Ola Olsson Possfelt

Med tidigare erfarenheter inom sälj och lagspel så passar fastighetsmäklaryrket mig perfekt! När ni överlåter den kanske viktigaste affären ni gör i livet till mig så bildar vi samtidigt ett lag. Jag tycker det är oehört viktigt att jobba tillsammans mot samma mål, så vi gör er, era spekulanter och köpare nöjda. Jag tycker allt som har med yrket att göra är otroligt roligt så tveka inte att...

Mäklare Ola Olsson Possfelt
Carl Boman mäklare
Carl Boman

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Carl Boman
Mäklarbild saknas
Lotta Svensson

Jag är enligt mina tidigare säljare och köpare påläst, trygg och ärlig - väl så viktiga värdeord när det kommer till en av de största affärerna vi gör som privatpersoner. Ser fram emot ditt samtal!

Mäklare Lotta Svensson
Mäklarbild saknas
Julia Eldh

Julia Eldh är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Angered, Annedal, Askim, Backa, Bergsjön, Bergum, Biskopsgården, Björkekärr, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Gunnared, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Karl Johan, Göteborgs Oskar Fredrik, Göteborgs Sankt Pauli, Göteborgs Vasa, Haga, Härlanda, Högsbo, Johanneberg,...

Mäklare Julia Eldh
Mäklarbild saknas
Emma Samuelsson

Emma Samuelsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Backa, Biskopsgården, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Lundby, Rödbo, Säve och Tuve.

Mäklare Emma Samuelsson
Mäklarbild saknas
Labinot Aruqaj

Labinot Aruqaj är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Östermalm.

Mäklare Labinot Aruqaj
Mäklarbild saknas
Anders Appelberg

Anders Appelberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Backa, Biskopsgården, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Lundby, Säve och Tuve.

Mäklare Anders Appelberg
Mäklarbild saknas
Joachim Carlstedt

Joachim Carlstedt är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Backa, Biskopsgården, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Lundby, Säve och Tuve.

Mäklare Joachim Carlstedt
Mäklarbild saknas
Jacob Glavell

Jacob Glavell är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Backa, Biskopsgården, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Lundby, Rödbo, Säve och Tuve.

Mäklare Jacob Glavell

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Eriksberg och mäklare på Hisingen.

Fastighetsbyrån Hisingen & Eriksberg
Gustaf Dalénsgatan 1
41722 Göteborg

hisingen@fastighetsbyran.se

031-23 15 40

www.fastighetsbyran.com

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Hisingen & Eriksberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis