Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Umeå

Fastighetsbyrån Umeå

4,8 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Umeå

Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja.

Vi erbjuder välutbildade och engagerade fastighetsmäklare. Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord för oss. Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på kvalitet i alla leden – ett garanterat framgångskoncept! På kontoret bemöts du av personer med starkt engagemang och lång erfarenhet där alla arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten med specialiserade bostadsrätt- respektive villamäklare. Vi brinner för att ni ska bli nöjda i er bostadsaffär.

För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad tack vare vårt stora kontaktnät.

Vi är redo att hjälpa dig!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Umeå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anna Persson mäklare
Anna Persson

Söker du en driven och fokuserad mäklare med fokus på dig som kund? Jag älskar mitt jobb och finns alltid tillgänglig för din skull. Väljer du att anlita mig för din bostadsaffär, så kan du räkna med...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Anna Persson
Mäklarbild saknas
Lennart Odsander

Lennart Odsander är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Mäklare Lennart Odsander
Mäklarbild saknas
Ewa Holmgren

Ewa Holmgren är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Mäklare Ewa Holmgren
Mäklarbild saknas
Jan Forsberg

Jan Forsberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kramfors, Sollefteå, Edsele, Helgum, Junsele, Långsele, Näsåker, Ramsele, Resele, Undrom och Örnsköldsvik.

Mäklare Jan Forsberg
Mäklarbild saknas
Anna Sundkvist

Anna Sundkvist är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Mäklare Anna Sundkvist
Mäklarbild saknas
Ulf Stenberg

Ulf Stenberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Mäklare Ulf Stenberg
Mäklarbild saknas
Peter Lärka

Peter Lärka är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Mäklare Peter Lärka
Mäklarbild saknas
Heléne Karlsson

Heléne Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Umeå, Botsmark, Bullmark, Holmsund, Holmön, Hörnefors, Obbola, Röbäck, Sävar, Tavelsjö och Täfteå.

Mäklare Heléne Karlsson
Mäklarbild saknas
Mathias Holmgren

Mathias Holmgren är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Mäklare Mathias Holmgren
Mäklarbild saknas
Tobias Sandström

Tobias Sandström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Umeå, Botsmark, Bullmark, Holmsund, Holmön, Hörnefors, Obbola, Röbäck, Sävar, Tavelsjö och Täfteå.

Mäklare Tobias Sandström

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Umeå.

Fastighetsbyrån Umeå
Skolgatan 57 G
90329 Umeå

umea@fastighetsbyran.se

090-13 49 80

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Umeå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.