Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Tyresö

Fastighetsbyrån Tyresö

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Tyresö

Vi på Fastighetsbyrån i Tyresö finns på Bollmora Allé 9 intill Tyresö Centrum och arbetar lokalt och hjälper dig på bästa sätt när du ska köpa eller sälja din bostad.

En del av Sveriges ledande mäklarkedja
Vi är lokala specialister. Men vi är också en del av den mäklarkedja som säljer flest bostäder i Sverige. Kombinationen gör oss unika – och gör oss till en attraktiv plats för mäklare. För din del betyder det att du möter de allra bästa hos oss – passionerade mäklare med fullt fokus på dig och din affär. Lägg därtill Sveriges största spekulantregister för dig som ska sälja och en av landets största marknadsplatser för dig som ska köpa.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Tyresö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Daniel Eriksson mäklare
Daniel Eriksson

För att vara bra på ett jobb måste man tycka att det är roligt – och därför valde jag att bli fastighetsmäklare. Jag är en positiv och glad person som aldrig ger mig. Dessutom gillar jag att få hjälpa säljare och köpare i deras kanske största affär i livet. På Fastighetsbyrån, som är den ledande aktören, har jag varit sedan 2012 och jag förmedlar både bostadsrätter, villor och fritidshus. Jag...

Mäklare Daniel Eriksson
Magnus Wangerheim mäklare
Magnus Wangerheim

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån sedan 2006. Kontakta mig om du vill ha vägledning till din livs bostadsaffär! Min ambition är att överträffa mina kunders förväntningar vid både försäljning och köp. Därför är jag noggrant påläst, strukturerad och ser till att lägga den tid som krävs för att uppnå det. Med 14 års erfarenhet från fastighetsmäklaryrket har jag en gedigen...

Mäklare Magnus Wangerheim
Melissa Segmen mäklare
Melissa Segmen

Melissa Segmen är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Tyresö, Stockholms skärgård och Trollbäcken.

Mäklare Melissa Segmen

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Tyresö.

Fastighetsbyrån Tyresö
Bollmora Allé 9, 1 Tr
13539 Tyresö

tyreso@fastighetsbyran.se

08-522 504 20

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Tyresö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.