Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Malmö

Fastighetsbyrån Malmö

4,8 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Malmö

Idag är vi Sveriges ledande mäklarkedja med ca 270 kontor och cirka 1 700 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien och Portugal. Tillsammans förmedlar vi omkring en fjärdedel av Sveriges bostadsaffärer. Men vi har inget intresse av att slå oss till ro, att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån. Den inställningen bottnar i vår vision: "Vi vill vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt".

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Malmö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Elisabeth Krook Lindén mäklare
Elisabeth Krook Lindén

Jag har arbetat som mäklare sedan 2013 och jag ser det som en otrolig fördel för mina säljare att ha en erfaren mäklare med stor vana av förhandlingar, olika situationer som kan uppkomma (lösningen...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Elisabeth Krook Lindén
Maxime Melkie mäklare
Maxime Melkie

Varje bostadsförsäljning är unik, därför skräddarsyr jag alla mina affärer just efter era önskemål och förväntningar. Med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässigt kundfokus vill jag ge mina kunder en effektiv, trygg och kvalitativ försäljningsprocess med ett tillfredsställande slutpris, detta i kombination med den absolut bästa mäklartjänsten!

Mäklare Maxime Melkie
Kenan Hasanoglu mäklare
Kenan Hasanoglu

2015 valde jag att fokusera på att bilda ett brett kontaktnät av både köpare och säljare. Jag såg potentialen i Malmö och vilken fantastisk utveckling staden har möjligheten att göra. Genom att träffa många kunder och se många bostäder har jag byggt upp en gedigen erfarenhet om olika hem. Det året blev jag årets rookie och har sedan dess presterat på en hög nivå. Med en genomsnittlig försäljning...

Mäklare Kenan Hasanoglu
Johanna Olsson mäklare
Johanna Olsson

Johanna som är uppvuxen och bor i Malmö har koll på alla gator och hörn. Hon har alltid ett leende på sina läppar och älskar att gå till jobbet. Hon hjälper gärna dig med din försäljning. Johanna blev utsedd till Årets Rookie 2014 samt Årets Mäklare på Fastighetsbyrån Malmö 2016. Hennes mål är att få 100% nöjda kunder och detta får hon genom att anpassa varje affär efter kundens behov och se...

Mäklare Johanna Olsson
Elaine Mürgas mäklare
Elaine Mürgas

Jag har jobbat som mäklare sedan 2007. Efter många år i branschen har jag god erfarenhet av både villa- och lägenhetsförsäljningar. Det jag uppskattar allra mest med yrket är kundkontakten, jag är alltid tillgänglig för mina kunder och tycker att återkoppling är något av det viktigaste i arbetet. Efter att ha jobbat och bott i centrala Malmö i flera år är det detta område jag kan bäst. Jag kan...

Mäklare Elaine Mürgas
Jesper Björnsson mäklare
Jesper Björnsson

Jag älskar mitt jobb och mina ledord är glädje och professionalism. Jag brinner verkligen för att sälja och att slå nya prisrekord är oerhört inspirerande. Med mitt arbetssätt maxar jag dina möjligheter att få riktigt bra betalt och skapar samtidigt en trygg affär för både dig och din köpare. Mitt främsta mål är alltid att skapa 100 % nöjda kunder, både köpare och säljare. Varje detalj räknas då...

Mäklare Jesper Björnsson
Maja Gunnarsson mäklare
Maja Gunnarsson

Med lugnet från min hemstad i ryggen har Malmös stadspuls fångat mig sedan flera år tillbaka vilket ger mig en hög lokalkännedom. Som person är jag målinriktad, älskar att träffa nya människor och att ha många bollar i luften.

Mäklare Maja Gunnarsson
Martina Ahlberg mäklare
Martina Ahlberg

Martina Ahlberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Martina Ahlberg
Annamaria Svensson mäklare
Annamaria Svensson

Annamaria Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Annamaria Svensson
Maria Tillgren mäklare
Maria Tillgren

Maria Tillgren är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Bjuv, Bromölla, Brunnshög, Burlöv, Båstad, Dalby, Eslöv, Fosie, Gastelyckan, Genarp, Gunnesbo, Helsingborg, Husie, Hyllie, Hässleholm, Höganäs, Hörby, Höör, Idala, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klippan, Klostergården, Kobjer, Kristianstad, Kävlinge, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö...

Mäklare Maria Tillgren
Mäklarbild saknas
Ajdin Fatic

Ajdin Fatic är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Ajdin Fatic
Mäklarbild saknas
Malin Wallin

Malin Wallin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Malin Wallin
Mäklarbild saknas
Nina Hjelm Yilmaz

Nina Hjelm Yilmaz är mäklare på Fastighetsbyrån i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Nina Hjelm Yilmaz
Mäklarbild saknas
Emma Zacharian

Emma Zacharian är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Emma Zacharian
Mäklarbild saknas
Ericka Nguyen

Ericka Nguyen är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Ericka Nguyen
Mäklarbild saknas
Jessica Johansson

Jessica Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Jessica Johansson
Mäklarbild saknas
Ellinor Ivarsson

Ellinor Ivarsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Ellinor Ivarsson
Mäklarbild saknas
Annika Jernberg

Annika Jernberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Annika Jernberg
Mäklarbild saknas
Sharon Holmqvist

Sharon Holmqvist är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Sharon Holmqvist
Mäklarbild saknas
Malin Fasth

Malin Fasth är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Malin Fasth
Mäklarbild saknas
Johanna Meyer

Johanna Meyer är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Johanna Meyer
Mäklarbild saknas
Jack Ovallius

Jack Ovallius är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Jack Ovallius
Mäklarbild saknas
Nikola Milakovic

Nikola Milakovic är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Nikola Milakovic
Mäklarbild saknas
Artemiz Eskafi Sabet

Artemiz Eskafi Sabet är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Artemiz Eskafi Sabet
Mäklarbild saknas
Linnéa Lindberg

Linnéa Lindberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Linnéa Lindberg
Mäklarbild saknas
Daniel Lundin

Daniel Lundin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Daniel Lundin
Mäklarbild saknas
Malin Eriksson

Malin Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Malin Eriksson
Mäklarbild saknas
Lucas Ovenberger

Lucas Ovenberger är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Lucas Ovenberger
Mäklarbild saknas
Mathilda Jingnäs

Mathilda Jingnäs är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Mathilda Jingnäs
Mäklarbild saknas
Mattias Jansson

Mattias Jansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Mattias Jansson
Mäklarbild saknas
Lovisa Tadic Hård

Lovisa Tadic Hård är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Lovisa Tadic Hård
Mäklarbild saknas
Sajra Ajkunic

Sajra Ajkunic är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Sajra Ajkunic
Mäklarbild saknas
Sofie Mattsson

Sofie Mattsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Sofie Mattsson
Mäklarbild saknas
Jens Svensson

Jens Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Jens Svensson
Mäklarbild saknas
Tobias Axéll

Tobias Axéll är mäklare på Fastighetsbyrån i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Tobias Axéll
Mäklarbild saknas
Therese Lagerfelt

Therese Lagerfelt är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Therese Lagerfelt
Mäklarbild saknas
Haris Horozovic

Haris Horozovic är mäklare på Fastighetsbyrån i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Oxie och Västra Innerstaden.

Mäklare Haris Horozovic

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Malmö.

Fastighetsbyrån Malmö
Pildammsvägen 6 A
21146 Malmö

malmo@fastighetsbyran.se

040-685 19 90

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Malmö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.