Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Värnamo

Fastighetsbyrån Värnamo

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Värnamo

Välkommen till Fastighetsbyrån i Värnamo

Att byta bostad kan man göra av många olika anledningar, Ibland kan det kännas tungt och jobbigt om man dessutom blir tvungen att sälja av åldersskäl, sjukdom eller andra orsaker.

- Huset kan vara för stort
- Trädgården börjar bli jobbig
- Sommarstugan kanske börjar bli en belastning
- Det kanske är dags för någon yngre att ta över gården

Vi på Fastighetsbyrån finns här för dig! Du kanske har funderingar eller frågor till att börja med, tveka inte utan kontakta oss, vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Vi kan även hälpa dig att söka ny bostad, då vi har goda kontakter med både kommunala och privata bostadsbolag på orten.

Vi förmedlar villor, bostadrätter, kommersiella fastigheter, skogs- eller hästgårdar och är verksamma i Värnamo kommun, Gnosjö kommun och Vaggeryds kommun.

Välkommen till oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Värnamo
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

John Svensson mäklare
John Svensson

Med ett brinnande intresse för fastighetsmarknaden och för att göra goda affärer, då jag arbetat med försäljning hela mitt liv, så är det för mig ett självklart val att arbeta som fastighetsmäklare. Det är en ära för mig att få vara behjälplig under ert bostadsbyte och denna viktiga period i ert liv. För att säljare ska kunna få absolut bäst betalt krävs det en mäklare med en ständig närvaro...

Mäklare John Svensson
Mäklarbild saknas
Håkan Frid

Håkan Frid är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Vaggeryd, Hok, Skillingaryd, Värnamo, Bor, Bredaryd, Forsheda, Horda, Rydaholm och Småland.

Mäklare Håkan Frid
Mäklarbild saknas
Linda Lindquist

Linda Lindquist är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Gnosjö, Hillerstorp, Kulltorp, Marieholmsbruk, Nissafors, Åsenhöga, Värnamo, Bor, Bredaryd, Forsheda, Horda, Rydaholm och Småland.

Mäklare Linda Lindquist
Mäklarbild saknas
Maria Bui

Maria Bui är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gnosjö, Hillerstorp, Kulltorp, Marieholmsbruk, Nissafors, Åsenhöga, Vaggeryd, Hok, Skillingaryd, Värnamo, Bor, Bredaryd, Forsheda, Horda, Rydaholm och Småland.

Mäklare Maria Bui

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Värnamo.

Fastighetsbyrån Värnamo
Lasarettsgatan 1C
33130 Värnamo

varnamo@fastighetsbyran.se

0370-15770

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Värnamo?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.