Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Örgryte & Göteborgs Innerstad

Fastighetsbyrån Örgryte & Göteborgs Innerstad

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Örgryte & Göteborgs Innerstad

Vårt verksamhetsområde omfattas av Vasastaden, Inom Vallgraven, Guldheden, Johanneberg, Strömmensberg, Stampen, Kungshöjd, Lorensberg, Gårda Almedal, Kallebäck, Örgryte, Björkekärr, Munkebäck, Lunden, Olskroken, Vidkärr, Kålltorp och Bagaregården.

Som Sveriges största mäklare kan vi erbjuda det bästa och senaste för våra kunder. Marknadsföringen håller högsta klass med gedigna beskrivningar, professionella bilder och smakfull presentation genom noggrant utvalda kanaler för att din bostad ska nå ut på bästa sätt. Vi gör även alltid en matchning mot vårt ständigt uppdaterade och aktiva spekulantregister.

Med en bra lokalkännedom, våra unika produkter så som På gång och våra tjänster Säljcoachen och Köpcoachen är vi väl rustade för att alltid göra en trygg och bra affär som gagnar såväl säljare som köpare. Vårt nära samarbete med Swedbank skapar effektivitet i bostadsaffären genom snabba, smidiga lånelöften och fördelaktiga bolån. Vi har även ett nära samarbete med Juristbyrån som står till tjänst för både köpare och säljare.

Vi erbjuder välutbildade och engagerade fastighetsmäklare som alltid arbetar målmedvetet och affärsmässigt i varje uppdrag med hög kunskap och erfarenhet. Detta har gett oss många nöjda och återkommande kunder.

Vilken fas du än befinner dig i är du alltid välkommen till oss Fastighetsbyrån med dina frågor.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Örgryte & Göteborgs Innerstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Alexandra Jönsson mäklare
Alexandra Jönsson

Det bästa med mitt jobb är att jag får använda mina specialistkunskaper inom byggteknik, bostadsjuridik och försäljning. En stor del handlar om förberedelser, rådgivning och optimering av bostaden och dess förutsättningar inför en försäljning. En annan otroligt viktig del för mig i mitt dagliga arbete är att få köparna att känna sig trygga och välinformerade. Detta minimerar risker för konflikter...

Mäklare Alexandra Jönsson
Karin Corneliusson mäklare
Karin Corneliusson

Efter nästan 10 år som mäklare tycker jag fortfarande att jag har världens bästa jobb! Jag brinner för mitt jobb och för service och jag vill att både köpare och säljare ska vara 100% nöjda efter avslutad affär. Att den största affären i livet också ska vara den roligaste är något jag strävar efter.

Mäklare Karin Corneliusson
Joakim Ernstsson mäklare
Joakim Ernstsson

Mäkleriet är inte bara ett yrke för mig, det är mitt stora intresse och livsstil vilket gör att jag är djupt engagerad i varje affär. Jag har en hög yrkesstolthet där jag lägger stor vikt vid att affärerna ska utföras med största noggrannhet samtidigt som jag är mån om att både köpare och säljare ska känna trygghet genom hela processen. Jag lämnar inte saker åt slumpen utan arbetar mycket med...

Mäklare Joakim Ernstsson
Isabell Askerfors mäklare
Isabell Askerfors

Isabell Askerfors är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Annedal, Björkekärr, Göteborgs Sankt Pauli, Göteborgs Vasa, Härlanda, Johanneberg och Örgryte.

Mäklare Isabell Askerfors
Mäklarbild saknas
Tina Dahl

Tina Dahl är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Partille, Jonsered, Sävedalen och Öjersjö.

Mäklare Tina Dahl
Mäklarbild saknas
Angelica Johansson

Angelica Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Annedal, Björkekärr, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Sankt Pauli, Göteborgs Vasa, Härlanda, Johanneberg och Örgryte.

Mäklare Angelica Johansson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Örgryte.

Fastighetsbyrån Örgryte & Göteborgs Innerstad
Delsjövägen 5B
41266 Göteborg

orgryte@fastighetsbyran.se

031-61 67 60

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Örgryte & Göteborgs Innerstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.