Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Norra Botkyrka

Välkommen till Norra Botkyrka! Här bor du i ett familjevänligt och tryggt område. Norra Botkyrka som omsluts av Mälaren, ligger verkligen bra till vad gäller närhet till både natur och mängder med arbetstillfällen. Vi som bor här, väljer därför att bo kvar. Det är inte ovanligt att flera generationer av samma familj finns här. Vi ser även en trend i att människor som flyttat härifrån tidigare, nu flyttar tillbaka.

Mycket boende för pengarna

Här får du mycket bostad för pengarna och det finns en härlig blandning med något för alla. Bostäder till salu i Norra Botkyrka utgörs av bostadsrättslägenheter, radhus, kedjehus och villor i olika storlekar för olika behov.
Vi förmedlar allt från små lägenheter för förstagångsköpare eller pendlare till radhus/villor för den stora familjen!

Läge

I Norra Botkyrka finns ett flertal förskolor, grundskolor och även ett gymnasium.
Hallunda Centrum, Norra Botkyrkas största centrum, har ett stort utbud som fyller de flesta behov t.ex. mataffärer, apotek, vårdcentral, klädbutiker och restauranger.
För dig som åker kommunalt, finns det goda kommunikationer. Tunnelbanan och bussen tar dig smidigt till och från arbete och skola. Från Hallunda Centrum till T-centralen med tunnelbanan tar det ca 30 minuter, med buss till Södertälje ca 20 minuter och till Tumba Centrum tar det endast 15 minuter.
Med bil tar du dig till Södertälje Centrum på endast tio minuter och till Stockholms innerstad ca 20 minuter. Till Kungens Kurva, Skandinaviens största handelsplats med bl.a. IKEA och Heron City, är det ca åtta minuters bilfärd.
Inom en snar framtid kommer det omtalade projektet Förbifart Stockholm att färdigställas. Förbifart Stockholm kommer att korta resvägen väsentligt från Botkyrka till Norra sidan av Stockholmsregionen, bl.a. Arlanda flygplats och Stockholm Quality Outlet i Barkarby.
Med detta sagt vill vi belysa det centrala, lugna och trygga läget vi har här i Norra Botkyrka.

Framtidsplaner

Utöver Förbifart Stockholm som skapar goda möjligheter för fortsatt utveckling, satsas stora resurser på en bra och hållbar framtid för Norra Botkyrka. De kommande åren kommer kommunen att planera för nya bostadsområden och handelsplatser. Några projekt som det talas mycket om i media är Södra Porten, Hallunda Gård och Slagsta Marina.

Du hittar oss i Hallunda Centrum. Vi är beredda att med alla våra resurser hjälpa dig i din bostadsaffär.
Välkommen att kontakta oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Emanuel Turgay mäklare
Emanuel Turgay

Emanuel är född och uppvuxen i norra Botkyrka och har en mycket god lokalkännedom samt kundkrets! Emanuel valde oss på Fastighetsbyrån i Norra Botkyrka just för att jobba på hemmaplan! För Emanuel va det viktigt att välja en arbetsgivare han kan stå för, just på grund av dess kärnvärden. Affärsmässighet, lyhörd, öppen och Nytänkande!

Mäklare Emanuel Turgay
Mäklarbild saknas
Aram Soma

Välkommen till mäklaren som säljer flest objekt i hela Botkyrka och oftast till rekordpriser! - Delägare och Reg. Fastighetsmäklare på Swedbank Fastighetsbyrån Norra Botkyrka. Några av mina utmärkelser: - Mäklaren som sålt flest objekt i hela Botkyrka under hela 2020 - Årets rookie Sverige (bland ca 1600st medarbetare på Fastighetsbyrån) - Flest rekommendationer i hela Botkyrka 2019 -...

Mäklare Aram Soma
Mäklarbild saknas
Marcus Deniz

Marcus Deniz är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Marcus Deniz
Mäklarbild saknas
Tony Jergos

Tony Jergos är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba och Uttran.

Mäklare Tony Jergos

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Botkyrka.

Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Hallunda Torg 1
14568 Norsborg

norrabotkyrka@fastighetsbyran.se

0853471050

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.