MäklarOfferter
Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
BetygStjärna5/5
Mäklare5
Fastighetsbyrån
Norra Botkyrka Välkommen till Norra Botkyrka! Här bor du i ett familjevänligt och tryggt område. Norra Botkyrka som omsluts av Mälaren, ligger verkligen bra till vad gäller närhet till både natur och mängder med arbetstillfällen. Vi som bor här, väljer därför att bo kvar. Det är inte ovanligt att flera generationer av samma familj finns här. Vi ser även en trend i att människor som flyttat härifrån tidigare, nu flyttar tillbaka. Mycket boende för pengarna Här får du mycket bostad för pengarna och det finns en härlig blandning med något för alla. Bostäder till salu i Norra Botkyrka utgörs av bostadsrättslägenheter, radhus, kedjehus och villor i olika storlekar för olika behov. Vi förmedlar allt från små lägenheter för förstagångsköpare eller pendlare till radhus/villor för den stora familjen! Läge I Norra Botkyrka finns ett flertal förskolor, grundskolor och även ett gymnasium. Hallunda Centrum, Norra Botkyrkas största centrum, har ett stort utbud som fyller de flesta behov t.ex. mataffärer, apotek, vårdcentral, klädbutiker och restauranger. För dig som åker kommunalt, finns det goda kommunikationer. Tunnelbanan och bussen tar dig smidigt till och från arbete och skola. Från Hallunda Centrum till T-centralen med tunnelbanan tar det ca 30 minuter, med buss till Södertälje ca 20 minuter och till Tumba Centrum tar det endast 15 minuter. Med bil tar du dig till Södertälje Centrum på endast tio minuter och till Stockholms innerstad ca 20 minuter. Till Kungens Kurva, Skandinaviens största handelsplats med bl.a. IKEA och Heron City, är det ca åtta minuters bilfärd. Inom en snar framtid kommer det omtalade projektet Förbifart Stockholm att färdigställas. Förbifart Stockholm kommer att korta resvägen väsentligt från Botkyrka till Norra sidan av Stockholmsregionen, bl.a. Arlanda flygplats och Stockholm Quality Outlet i Barkarby. Med detta sagt vill vi belysa det centrala, lugna och trygga läget vi har här i Norra Botkyrka. Framtidsplaner Utöver Förbifart Stockholm som skapar goda möjligheter för fortsatt utveckling, satsas stora resurser på en bra och hållbar framtid för Norra Botkyrka. De kommande åren kommer kommunen att planera för nya bostadsområden och handelsplatser. Några projekt som det talas mycket om i media är Södra Porten, Hallunda Gård och Slagsta Marina. Du hittar oss i Hallunda Centrum. Vi är beredda att med alla våra resurser hjälpa dig i din bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss!

Mäklare (5)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka.

Aram Soma
Aram SomaBrevaram.soma@fastighetsbyran.seTelefon076-323 00 13
Stjärna4,5/5
Emanuel Turgay
Emanuel TurgayBrevemanuel.turgay@fastighetsbyran.seTelefon070-40 54 111
Stjärna4,5/5
Peter AblahadBrevpeter.ablahad@fastighetsbyran.seTelefon0739201713
Tony JergosBrevtony.jergos@fastighetsbyran.seTelefon0739-81 11 00
Marcus DenizBrevmarcus.deniz@fastighetsbyran.seTelefon0721453915
Begär offertPil

Rekommendationer (5)

Mäklarna på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 5 omdömen
Adib N.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Botkyrka

Emanuel är en duktig mäklare. Han är erfaren, trevlig och verkligen kan sitt jobb.

Adib rekommenderar mäklaren Emanuel Turgay.
Barbara L.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Norsborg

Aram var väldigt effektiv att jobba med och allt han gjorde under processen gick fort. Han var dessutom alltid tillgänglig och skicklig i sitt sätt att arbeta. Rekommenderar!

Barbara rekommenderar mäklaren Aram Soma.
Madeleine S.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Botkyrka

Emanuel är en väldigt kunnig mäklare. Man kände sig trygg med honom genom hela processen, från början till slut. Han kändes ärlig och genuin, och han har varit supertrevlig. Emanuel skötte försäljningen jättebra och vi kan absolut rekommendera honom vidare. Vi blev jättenöjda!

Madeleine rekommenderar mäklaren Emanuel Turgay.
Håkan W.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Botkyrka

Emanuel var driven, aktiv och lyhörd. Han kändes bra att ha att göra med, helt enkelt. Han har även bra lokalkännedom, vilket ju är en fördel. Han kan verkligen området och försäljningen gick snabbt och effektivt! Jag blev väldigt nöjd och jag rekommenderar gärna Emanuel vidare till andra bostadssäljare.

Håkan rekommenderar mäklaren Emanuel Turgay.
Sinan K.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Norsborg

Aram är en bra mäklare, jag kan absolut rekommendera honom vidare.

Sinan rekommenderar mäklaren Aram Soma.
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Hallunda Torg 114568 NorsborgKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Närliggande mäklarkontor

Andra mäklarkontor i samma område.

Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil