Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Ystad

Fastighetsbyrån Ystad

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Söker du en erfaren mäklare i Ystad, som kan göra din nästa bostadsaffär till din bästa?
Varför inte ringa Sveriges största mäklare?

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Ystad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jenny Eriksson mäklare
Jenny Eriksson

Jag arbetar efter devisen om att engagemang och hårt arbete är det som gör skillnad i en mäklares insats till ditt högsta möjliga slutpris. Anledningen till valet av yrke är att jag drivs av nöjda kunder och med tillräckligt hårt arbete så vet jag att jag lyckas, med samma inställning går jag in i varje bostadsaffär. Jag drivs av resultat och att sätta ett bestående intryck, vilket ofta är...

Mäklare Jenny Eriksson
Heidi Johansson mäklare
Heidi Johansson

Som uppvuxen i Ystad har jag god kunskap om bostadsmarknaden i Ystad med omnejd. Tillsammans med Fastighetsbyråns genomtänkta verktyg och samlade kompetens har jag och mina kunder de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär.

Mäklare Heidi Johansson
Emil Malmer mäklare
Emil Malmer

Emil brinner för att både han och hans anställda skall leverera stans mest efterfrågade och kopierade mäklartjänst. Han ser utmaningar i allt och tävlar ständigt om nya omrdåesrekord. Att glädja kunder och medarbetare genom att leverera mer än förväntat sporrar honom att gå till jobbet! Emil är en målfokuserad mäklare som levererar resultat som gör att både köpare och säljare rekommenderar honom...

Mäklare Emil Malmer
Mäklarbild saknas
Einar Granberg

Jag arbetar som fastighetsmäklare på fastighetsbyrån i Ystad. Med ett stort engagemang & starkt driv strävar jag för att hjälpa dig på bästa sätt. För mig är det viktigt att kundens behov syns och hörs. Genom min positiva inställning och mitt personliga engagemang hjälper jag dig genom hela processen för att nå en lyckad bostadsförsäljning.

Mäklare Einar Granberg
Mäklarbild saknas
Malin Brönjemark

Malin Brönjemark är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Malin Brönjemark
Mäklarbild saknas
Magnus Tarland

Magnus Tarland är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Magnus Tarland
Mäklarbild saknas
Cornelia Lembke

Cornelia Lembke är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Cornelia Lembke
Mäklarbild saknas
Jessica Aleryd Mårtensson

Jessica Aleryd Mårtensson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Jessica Aleryd Mårtensson
Mäklarbild saknas
Timothy Sjöberg

Timothy Sjöberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Timothy Sjöberg
Mäklarbild saknas
Rasmus Persson

Rasmus Persson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Rasmus Persson
Mäklarbild saknas
Sara Göransson

Sara Göransson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Sara Göransson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Ystad.

Fastighetsbyrån Ystad
Hamngatan 6
27143 Ystad

ystad@fastighetsbyran.se

0411-241 241

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Ystad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.