Fastighetsbyrån Ystad

Fastighetsbyrån Ystad

5 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Ystad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Cherrie Augustsson mäklare
Cherrie Augustsson

Grunden till en lyckad affär sitter i relationen. Relationen till andra människor, men också till dig själv! Jag brinner för människor, för dig, men också för att ta hand om mig själv - både i form av att hela tiden förse mig med ny kunskap, men också genom medvetna hälsoval. Förutom att jag är utbildad mäklare, har jag också en kandidatexamen inom fastighetsvetenskap - och förutom att jag älskar...

Mäklare Cherrie Augustsson
Heidi Johansson mäklare
Heidi Johansson

Som uppvuxen i Ystad har jag god kunskap om bostadsmarknaden i Ystad med omnejd. Tillsammans med Fastighetsbyråns genomtänkta verktyg och samlade kompetens har jag och mina kunder de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär.

Mäklare Heidi Johansson
Jenny Eriksson mäklare
Jenny Eriksson

Jag arbetar efter devisen om att engagemang och hårt arbete är det som gör skillnad i en mäklares insats till ditt högsta möjliga slutpris. Anledningen till valet av yrke är att jag drivs av nöjda kunder och med tillräckligt hårt arbete så vet jag att jag lyckas, med samma inställning går jag in i varje bostadsaffär. Jag drivs av resultat och att sätta ett bestående intryck, vilket ofta är...

Mäklare Jenny Eriksson
Emil Malmer mäklare
Emil Malmer

Emil brinner för att både han och hans anställda skall leverera stans mest efterfrågade och kopierade mäklartjänst. Han ser utmaningar i allt och tävlar ständigt om nya omrdåesrekord. Att glädja kunder och medarbetare genom att leverera mer än förväntat sporrar honom att gå till jobbet! Emil är en målfokuserad mäklare som levererar resultat som gör att både köpare och säljare rekommenderar honom...

Mäklare Emil Malmer
Mäklarbild saknas
Einar Granberg

Jag arbetar som fastighetsmäklare på fastighetsbyrån i Ystad. Med ett stort engagemang & starkt driv strävar jag för att hjälpa dig på bästa sätt. För mig är det viktigt att kundens behov syns och hörs. Genom min positiva inställning och mitt personliga engagemang hjälper jag dig genom hela processen för att nå en lyckad bostadsförsäljning.

Mäklare Einar Granberg
Mäklarbild saknas
Malin Brönjemark

Malin Brönjemark är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Malin Brönjemark
Mäklarbild saknas
Cornelia Lembke

Cornelia Lembke är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Cornelia Lembke
Mäklarbild saknas
Olivia Sjöberg

Olivia Sjöberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Olivia Sjöberg
Mäklarbild saknas
Magnus Tarland

Magnus Tarland är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Magnus Tarland
Mäklarbild saknas
Rasmus Persson

Rasmus Persson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Rasmus Persson
Mäklarbild saknas
Sara Göransson

Sara Göransson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Sara Göransson
Mäklarbild saknas
Timothy Sjöberg

Timothy Sjöberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Timothy Sjöberg
Mäklarbild saknas
Jessica Aleryd Mårtensson

Jessica Aleryd Mårtensson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö, Äsperöd, Skurup, Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Svaneholm, Ystad, Glemmingebro, Köpingebro, Löderup, Nybrostrand och Österlen.

Mäklare Jessica Aleryd Mårtensson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Ystad.

Fastighetsbyrån Ystad
Sixten Sparres Gata 2
27139 Ystad

ystad@fastighetsbyran.se

0411-241241

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Ystad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.