Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Oxelösund

Fastighetsbyrån Oxelösund

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Oxelösund

Din mäklare i Oxelösund

Skärgårdsstaden som har ett vackert läge vid havet och som ger möjligheter till havsbad, segling och fantastisk skärgårdsnatur. Oxelösund är kontrasternas stad; där industri möter natur och motorväg möter hav.

Mitt i denna stad, med närmare 12 000 invånare har vi vårt kontor. Tillsammans med Sörmlands sparbank är vi marknadsledande och har stor erfarenhet av bostadsmarknaden, staden och det fantastiska som finns ute på havet. Vårt nära samarbete med banken gör att du snabbt och enkelt får hjälp med allt som rör din privata ekonomi i samband med köp och försäljning av bostad.

Vi är tio medarbetare, med försäljningsområde Oxelösund och Nyköping, som arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Med ett starkt engagemang anpassar vi vår tjänst efter dina önskemål för en lyckad försäljning. Vi har till exempel tillgång till båt! Äger ni fritidshus eller villa som ligger antingen sjönära eller på strandtomt så vill vi gärna framhålla denna möjlighet.

Det är alltid nära till din lokala mäklare, välkommen att kontakta oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Oxelösund
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Jens Öhling

Jens Öhling är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena, Ålberga och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jens Öhling
Mäklarbild saknas
Josefine Karlsson

Josefine Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena, Ålberga och Oxelösund.

Mäklare Josefine Karlsson
Mäklarbild saknas
Anders Wallén

Anders Wallén är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena, Ålberga och Oxelösund.

Mäklare Anders Wallén
Mäklarbild saknas
Lena Ekström

Lena Ekström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena, Ålberga och Oxelösund.

Mäklare Lena Ekström
Mäklarbild saknas
Lennart Andersson

Lennart Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena, Ålberga och Oxelösund.

Mäklare Lennart Andersson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Oxelösund.

Fastighetsbyrån Oxelösund
Järntorget 2
61134 Oxelösund

oxelosund@fastighetsbyran.se

0155-373 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Oxelösund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.