Maxime Melkie, Mäklare på Fastighetsbyrån Malmö

Maxime Melkie Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg
Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Maxime?

Varje bostadsförsäljning är unik, därför skräddarsyr jag alla mina affärer just efter era önskemål och förväntningar. Med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässigt kundfokus vill jag ge mina kunder en effektiv, trygg och kvalitativ försäljningsprocess med ett tillfredsställande slutpris, detta i kombination med den absolut bästa mäklartjänsten!

Vad skiljer Maxime Melkie från andra mäklare?

Mitt främsta mål är att du som säljare ska bli supernöjd. Det innebär att jag jobbar aktivt med ett stort fokus på att få till en trygg affär men framförallt en affär som gör att du som säljare får bäst betalt! Vill du ha en engagerad, lyhörd och målmedveten mäklare så har du hittat rätt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2014 och har sålt i alla delar av Malmö. Min långa erfarenhet gör att jag kan Malmö utan och innan. Jag är expert i varje område!

Hur marknadsför Maxime sina bostadsförsäljningar?

Innan vi marknadsför bostaden får ni en konsultation med våra stylister därefter ingår en fotostyling och som om det inte är nog så fotas bostaden med marknadens absolut bästa fotograf!
Marknadsföringen av din bostad ska vara optimal. Därför marknadsförs din bostad på vår hemsida som är näst största bostadssajten i Sverige, Hemnet, intern matchning med tidigare visningsspekulanter, marknadsföring mot köpklara och aktiva spekulanter som finns i vårt nationella register, skyltning på bank/mäklarkontor samt anpassad marknadsföring i sociala medier.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-02.

MAXIME SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
MAXIME ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Maxime Melkie har 3 rekommendationer

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Maxime till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Maxime

MAXIME JOBBAR PÅ

Är du Maxime Melkie?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis