Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Karlskrona

Fastighetsbyrån Karlskrona

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Karlskrona

Vårt kontor i Karlskrona har funnits sedan 1976. Vi förmedlar drygt 300 affärer om året vilket gör oss till marknadsledare i kommunen. Vårt kontaktnät och mångåriga erfarenhet gör att du tryggt kan vända dig till oss med ditt uppdrag!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Karlskrona
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Johan Kjellsson mäklare
Johan Kjellsson

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån i Karlskrona sen 2009. Jag har tidigare varit verksam som fastighetsmäklare i Malmö. Jag kan hjälpa er till en lyckad affär genom Fastighetsbyråns alla verktyg och skräddarsyr en mäklartjänst som kommer hjälpa er att uppfylla era förväntningar. Mitt mål i arbetet är att göra avtryck genom att skapa ett förtroende och alltid överträffa dina förväntningar....

Mäklare Johan Kjellsson
Mikael Kjellsson mäklare
Mikael Kjellsson

Mikael Kjellsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskrona.

Mäklare Mikael Kjellsson
Mäklarbild saknas
Mårten Kindlund

Mårten Kindlund är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskrona.

Mäklare Mårten Kindlund
Mäklarbild saknas
Tobias Malving

Tobias Malving är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskrona.

Mäklare Tobias Malving
Mäklarbild saknas
Rasmus Bengtsson

Rasmus Bengtsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskrona.

Mäklare Rasmus Bengtsson
Mäklarbild saknas
Jonas Kjellsson

Jonas Kjellsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskrona.

Mäklare Jonas Kjellsson
Mäklarbild saknas
Markus Almén

Markus Almén är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskrona.

Mäklare Markus Almén
Mäklarbild saknas
Johanna Lorenz

Johanna Lorenz är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bromölla, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Osby, Ronneby och Sölvesborg.

Mäklare Johanna Lorenz
Mäklarbild saknas
Henric Svensson

Henric Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskrona.

Mäklare Henric Svensson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Karlskrona.

Fastighetsbyrån Karlskrona
Borgmästaregatan 13
37135 Karlskrona

karlskrona@fastighetsbyran.se

0455-801 60

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Karlskrona?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.