Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Östhammar

Fastighetsbyrån Östhammar

4,6 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Östhammar

Din mäklare i Östhammar

Vi förstår att du har ett antal funderingar just nu och det är helt naturligt. Vi lyssnar gärna! Den erfarenhet av marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde som vi besitter kan bli ett bra stöd för en god affär.

Fastighetsbyrån är Sveriges marknadsledande mäklarföretag. Vi garanterar dig trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och vårt banknära samarbete. Vårt mål är helt enkelt att göra en så bra affär som möjligt för dig som ska köpa, sälja eller byta bostad.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Östhammar
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Fanny Palsander mäklare
Fanny Palsander

För Fanny är nöjda kunder det finaste som går att få som mäklare. Nöjda kunder skaffar hon genom sitt stora engagemang i varje bostadsaffär hon är inblandad i. Detta både syns och känns i bostadsförsäljningen, där hon finns till för både köpare och säljare på ett personligt plan. Tillsammans med sitt glada humör och positiva sätt gör detta att hon alltid levererar med kvalité och med bästa...

Mäklare Fanny Palsander
Anders Lindgren mäklare
Anders Lindgren

Tycker det är viktigt att ha kundens behov i focus för att kunna hjälpa dem att genomföra försäljningen eller köpet av en bostad på bästa sätt. Ser det som en stor förmån att få jobba i ett företag som Fastighetsbyrån där målsättningen är att erbjuda de bästa tjänsterna till våra kunder. Har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2004 och förmedlar utöver villor, och bostadsrätter även gårdar och...

Mäklare Anders Lindgren
Elin Ahlund mäklare
Elin Ahlund

Elin Ahlund är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Tierp, Hållnäs, Karlholmsbruk, Lövstabruk, Månkarbo, Skärplinge, Strömsbergs Bruk, Söderfors, Tobo, Örbyhus, Östhammar, Alunda, Gimo, Gräsö, Hargshamn, Öregrund och Österbybruk.

Mäklare Elin Ahlund
Mäklarbild saknas
Emelie Stendahl

Emelie Stendahl är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Östhammar, Alunda, Gimo, Gräsö, Hargshamn, Öregrund och Österbybruk.

Mäklare Emelie Stendahl

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Östhammar.

Fastighetsbyrån Östhammar
Drottninggatan 7
74231 Östhammar

osthammar@fastighetsbyran.se

0173-170 15

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Östhammar?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.