Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Södermalm

Fastighetsbyrån Södermalm

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Södermalm

Södermalm är verkligen stadsdelen som har allt! Från myllrande folkliv till stilla natur. Våra mäklare kan hjälpa dig oavsett vad du längtar efter. Och för dig som ska sälja din bostad kan vi lyfta fram det bästa! Som områdets största mäklare vet vi vad som krävs.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Södermalm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Felipe Osorio Åström mäklare
Felipe Osorio Åström

Personlig, stor erfarenhet inom förhandling, brett kontaktnät.

Mäklare Felipe Osorio Åström
Mäklarbild saknas
Cecilia Hjelmér

Cecilia Hjelmér är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Gamla Stan, Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll, Viksjö, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Cecilia Hjelmér
Mäklarbild saknas
Dag Jönsson

Dag Jönsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Dag Jönsson
Mäklarbild saknas
Pia-Lotta Svensson

Pia-Lotta Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Pia-Lotta Svensson
Mäklarbild saknas
Pontus Bustos Sjödin

Pontus Bustos Sjödin är mäklare på Fastighetsbyrån i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Pontus Bustos Sjödin
Mäklarbild saknas
Sofia Ekander Petruc

Sofia Ekander Petruc är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Sofia Ekander Petruc
Mäklarbild saknas
Sandra Eriksson

Sandra Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Sandra Eriksson
Mäklarbild saknas
Jonna Sarstedt

Jonna Sarstedt är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Gamla Stan, Norrmalm, Skeppsholmen, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Jonna Sarstedt
Mäklarbild saknas
Lars Falk

Lars Falk är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Gamla Stan, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Lars Falk
Mäklarbild saknas
Emma Ahlstedt

Emma Ahlstedt är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Emma Ahlstedt
Mäklarbild saknas
Malin Miura

Malin Miura är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Malin Miura
Mäklarbild saknas
Ioana Monciu Amores

Ioana Monciu Amores är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Ioana Monciu Amores
Mäklarbild saknas
Max Calland

Max Calland är mäklare på Fastighetsbyrån i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Max Calland
Mäklarbild saknas
Evelina Lundberg

Evelina Lundberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Evelina Lundberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Södermalm.

Fastighetsbyrån Södermalm
Hornsgatan 166
11728 Stockholm

sodermalm@fastighetsbyran.se

08-643 88 20

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Södermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.