MäklarOfferter

Emma Björkman

Mäklare på Fastighetsbyrån

Emma Björkman
BetygStjärna4,5/5
Fastighetsbyrån

Jag är en driven, noggrann och ödmjuk person som lägger ner mycket tid och energi på varje enskild bostadsaffär, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder genom åren.
Genom mitt engagemang och min tillgänglighet i kombination med vårt starka varumärke och Sveriges största spekulantregister har jag bästa möjliga förutsättningar att ge er den service och kunskap som ni behöver för en såväl trygg affär som att få bäst betalt.
Jag brinner för att överträffa mina kunders förväntningar och det viktigaste för mig är att ni, oavsett som säljare eller som köpare, är så pass nöjda med vårt samarbete att ni med glädje vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta som står i köp eller säljtankar.

Välkommen att kontakta mig så skräddarsyr vi ett upplägg som passar för just dig i din situation!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Emma Björkman, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Emma Björkman samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Emma säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Att arbeta som specialiserad bostadsrättsmäklare på Hammarö känns som det självklara valet för mig då jag både är född och uppvuxen här. Här trivs jag bra och har inte bara god lokalkännedom utan även ett stort kontaktnät som vi självklart ska dra nytta av i ditt livs viktigaste affär, din bostadsaffär.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Med hjälp av Fastighetsbyråns starka varumärke, försäljningsverktyg som ligger i framkant i branschen och Hammarös största kundregister arbetar jag på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken marknad vi befinner oss i.

Rekommendationer (3)

Emma Björkman har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Jesper M.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Hammarö

Emma är en riktigt bra mäklare. Hon är flexibel och bra i kommunikationen samt informativ och hjälpsam. Jag är mycket nöjd och kan absolut rekommendera henne!

Barbro W.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Hammarö

Emma höll väldigt många bollar i luften, kommunicerade oerhört bra, talade om alla steg i processen och informerade hela tiden om vilken fas försäljningen var i. Hon hade stenkoll på alla uppgifter och var mån om att allt skulle gå rätt till både för mig som säljare men också för köparen. Jag fick ett stort förtroende för henne redan i första fasen och tycker hon var mycket kunnig. En utmärkt mäklare som jag gärna rekommenderar vidare!

Anders R.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Karlstad

Jag rekommenderar Emma Björkman som mäklare! Det var ordning och reda under hela försäljningen och hon hade väldigt bra strategier, det blev sålt snabbt och smidigt. Emma var hjälpsam på många sätt, hon hjälpte även till med deklaration och annat. Det tycker jag var jättebra. Jag blev nöjd!

Lämna omdöme

Här mäklar Emma Björkman

Emma jobbar som mäklare i Karlstad och Hammarö.

Objekttyper

Emma förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus

Arvodestyper

Emma erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Emma

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Emma

Emma Björkman är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Stjärna4,9/5
Fastighetsbyrån Karlstad & HammaröÖstra Torggatan 2, 652 24 KarlstadBrev karlstad@fastighetsbyran.seTelefon 054 - 18 52 40
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare