Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Jennifer Rådh, Mäklare på Fastighetsbyrån Ale & Kungälv

Jennifer
Rådh
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg

Om Jennifer Rådh

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jennifer?

Många tror att en bostad säljs till samma pris, oavsett valet av mäklare. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet.

Genom att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare, säkerställer jag ständig kvalitet i min mäklartjänst. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlitar mig igen. Då har jag lyckats!

Vad skiljer Jennifer Rådh från andra mäklare?

Under mina snart 6 år som mäklare har jag lärt mig att trygghet, planering och ett genuint intresse är ett vinnande koncept för alla parter i en av de största affärerna som görs i människors liv. Jag säljer inte objekt, jag hjälper mina kunder att förmedla sina hem med stort engagemang.

I juli 2015 blev jag kedjans bästa bostadsrättssäljare och jag har flera kunder som kommer igen och gärna rekommenderar mig vidare.

Du finner mig tillgänglig på telefon och mail, så har du några funderingar är det bara att kontakta mig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag kan mitt Hisingen och det ligger mig varmt om hjärtat. Att få vara delaktig under denna tid som hela Hisingen genomgår ett förvandling känns stort. Att promenera vid kajen från Lindholmen till Eriksberg, se ut över staden från Ramberget eller följa Kvillebäcken genom expansiva Kville är stora favoriter. Att vara mäklare på centrala Hisingen innebär stor variation av områden och arkitektur. Allt från landshövdingehus i Brämaregården, nyproduktion i Kvillebäcken, funkishus i Biskopsgården och ståtliga villor i Lundby.

Hur marknadsför Jennifer sina bostadsförsäljningar?

Genom att ha koll på marknaden och var potentiella kunder befinner sig, väljer vi att visa din bostad på många olika marknadsplatser. På så vis kan vi säkerställa att vi når så många spekulanter som möjligt för att hitta rätt köpare.

Vår hemsida har nästan 600 000 unika besökare varje månad. På webben visas både bostäder till salu och Kommande® försäljningar. Vår webb är en självklar arena för din bostad.

På Facebook och Instagram visas din bostad för såväl aktiva som passiva spekulanter. Annonsen visas för dem som visat mest intresse för din bostad och för liknande bostäder. Med hjälp av särskilda algoritmer som analyserar sökbeteende på husmanhagberg.se vet vi vilka som är intresserade av vilka bostäder. På så vis blir din annonsering så relevant som möjligt.

Vi använder de populäraste sajterna för bostadssök och utvärderar ständigt nya för att erbjuda dig de bästa lösningarna vid varje tillfälle. Din bostadsannons kommer att visas på Hemnet och BoVision. I vissa försäljningar visas bostaden också på Objektvision.

Alla våra bostäder visas i vårt skyltfönster på kontoret. Likaså visas din bostadsannons på lokala Handelsbanken och SEB-kontor i området.

Sist men inte minst har vi ett omfattande spekulantregister som sträcker sig över hela landet, samtidigt som vi har koll på den lokala marknaden och på spekulanterna som är relevanta för just dig. Genom att vi via mail visar din bostad för olika målgrupper innan den är till salu, när den läggs ut som Kommande® och när sedan är redo att säljas maximerar vi möjligheten att visa din bostad för rätt spekulant vid rätt tillfälle.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-06-28.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Jennifer säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Göteborg
  • Kungälv
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Jennifer erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JENNIFERS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jennifer Rådh
är mäklare på

Är du Jennifer Rådh?
Logga in och redigera din presentation här.