Eleonor Andersson Lööf, Mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona

Eleonor Andersson Lööf Mäklare på Fastighetsbyrån

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Eleonor?

Jag har varit verksam som mäklare i 20 år och har under denna tid jobbat i Landskrona. Jag kan kommunen på mina fem fingrar och har ett utarbetat nätverk, som jag har bestående kontakt med.

Vad skiljer Eleonor Andersson Lööf från andra mäklare?

Som mäklare är det viktigt att vara relationsbyggande och förtroendeingivande, vilket också är anledning till varför så många kommer tillbaka till mig och till vårt kontor.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Landskrona är ett spännande område som är under ständig utveckling. Staden har en väldigt speciell energi och vi har en uppåtgående marknad vilket man kan se under 12 månaders period. Detta ligger till grund till varför det också byggs mycket nytt hela tiden. Landskrona kommun är en fantastiskt fin och bra kommun att både att bo och jobba i.

Hur marknadsför Eleonor sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför i första hand via vår egen hemsida ( fastighetsbyran.se ) som har 1 miljon unika besökare varje vecka. Jag marknadsför även mina bostadssäljares objekt på Hemnet. Vi har en noga inarbetad modell för marknadsföring i sociala medier med ett unikt tekniskt koncept via tredje part. Detta tillåter oss att marknadsföra en bostadssäljares specifika objekt rakt ut till målgrupp, på ett sätt vi tidigare inte trodde var möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-23.

ELEONOR SÄLJER
Objekttyper
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ELEONOR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Eleonor Andersson Lööf har 5 rekommendationer

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Eleonor till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Eleonor

ELEONOR JOBBAR PÅ

Är du Eleonor Andersson Lööf?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis