Byta mäklare – när ska man byta mäklare?

Byta mäklare – när ska man byta mäklare?

Om du som säljare märker att inget händer trots att annonsen legat uppe i flera veckor, så är det nog läge att byta mäklare. Förmodligen har mäklaren redan använt alla sina kontakter och går, precis som du, bara och väntar på att någon vill komma på visning.

byta mäklare

Ett annat starkt skäl till att byta mäklare är om det inte ”känns rätt”. Om din mäklare till exempel gör återkommande fel eller inte hör av sig när nu upprepade gånger försökt få tag på honom eller henne. Det handlar trots allt om en stor försäljning. Just därför är det alltid av största vikt att du är noggrann med valet av mäklare.

Tips!

Missnöjd med din nuvarande mäklare? Vi hjälper dig att hitta en bättre! Hitta och jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se.

Därför är det viktigt att redan från start göra rätt val så att du slipper eventuella bekymmer och problem. Jämför flera olika mäklare och välj en mäklare som har sålt liknande objekt i närheten nyligen, för då har mäklaren sannolikt intresserade spekulanter som inte vunnit budgivningen på tidigare objekt i sitt spekulantregister. Dessa spekulanter är potentiella köpare av din bostad.

MäklarOfferter hjälper dig med exakt detta, det vill säga att jämföra och välja mäklare som är aktiva i just ditt område och som uttryckligen vill sälja din bostad. Du får helt enkelt kontakt med mäklare som är säkra på att de kan sälja din bostad (annars hade de ju inte kontaktat dig).

Behöver du kostnadsfri hjälp att jämföra och välja mäklare så att du får en lyckad försäljning, så kan du jämföra mäklare här.

Jämför
mäklare gratis