MäklarOfferter

Kan man ringa en mäklare på helgen eller på kvällen?

Kan man ringa en mäklare på helgen eller på kvällen?

Mäklarens kunder är ofta privatpersoner som arbetar dagtid. Det innebär att mäklare måste anpassa sig efter sina kunders tider och vara tillgängliga att svara på frågor eller ta emot nya bud både på kvällar och helger. I mäklaryrket ingår det alltså att ha hög tillgänglighet. Många visningar är också förlagda till sena eftermiddagar, kvällar och helger just för att det passar säljarnas och köparnas behov bättre.

Det går bra att kontakta mäklare på kvällar och helger

En mäklares arbete sker ofta utanför traditionella kontorstider, därför går det bra att kontakta mäklaren på kvällen och på helgen. Mäklare gynnas normalt av snabba avslut och är därför i stort sett anträffbara oavsett tid och plats. Rekommendationen är dock att försöka nå mäklaren på dagen. Ofta är det inga problem att ringa från klockan åtta på morgonen fram till klockan nio på kvällen.

Finns det behov av att komma i kontakt med mäklaren innan klockan åtta på morgonen eller efter klockan nio på kvällen kan ett sms vara att föredra. Då kan mäklaren återkomma med ett snabbt svar via sms eller ringa upp vid en tidpunkt som passar. Genom att strukturera sitt arbete och hålla alla inblandade personer i en affär kontinuerligt uppdaterade kan en mäklare också minska på telefonsamtalen och på så sätt organisera sina dagar, kvällar och helger bättre.

Tips

Ska du sälja din bostad? Gör som tiotusentals bostadssäljare har gjort – hitta och jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.

Kom igångPil

Artiklar om mäklare (53)

Vi tror att du också skulle gilla dessa artiklar.

Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare