Fastighetsbyrån

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån

Huvudkontor Swedbank Fastighetsbyrå AB 4,8 av 5 i betyg Orgnummer: 556090-2115

Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 7 Postadress: 111 64 Stockholm

Telefon: 08-545 455 00 E-post: info@fastighetsbyran.se

Fastighetsbyrån är den största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 1151 mäklare fördelat på 248 mäklarkontor.

Om Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån är en del av Swedbank-koncernen och grundades redan år 1966, då som en del av Sparbanken. Med sina 248 franchiseägda mäklarkontor och med 1151 mäklare är Fastighetsbyrån Sveriges största mäklarbyrå och förmedlar flera tusen bostadsaffärer varje år. Franchising är en affärsmodell där en franchisegivare hyr ut sitt varumärke, sin produkt och sina driftsmetoder till ett antal franchisetagare som sköter verksamheten efter vissa givna premisser så att kedjan känns och sköts enhetligt. Fastighetsbyråns huvudkontor ligger i Stockholm. Utöver sin verksamhet i Sverige driver Fastighetsbyrån även mäklarfirma i Spanien och Portugal med ca 150 medarbetare och kan hjälpa kunder att förverkliga drömmen om en bostad utomlands. Fastighetsbyrån har mäklare placerade i flera olika områden i dessa länder för att snabbt och enkelt kunna förmedla en bostad i en pulserande storstad, i en vacker och genuin liten by på landet eller en bostad med ett strandnära läge.

En mäklarbyrå med ambitioner

Med sin långa erfarenhet och marknadsledande ställning, de förmedlar ungefär en fjärdedel av alla bostadsaffärer i Sverige, har Fastighetsbyrån bred kompetens och stor kunskap när det kommer till fastighetsförsäljningar. Målet är att helt enkelt vara bäst i Sverige på att förmedla inte bara villor, bostadsrätter och fritidshus utan också jordbruksfastigheter, kommersiella fastigheter samt företag. Fastighetsbyrån är en mäklarfirma med anställda fastighetsmäklare som arbetar både affärsmässigt och professionellt så att du som kund kan känna dig lugn och trygg genom hela försäljningsprocessen, oavsett om du är köpare eller säljare. Du får med andra ord en mäklare som är uppdaterad och påläst och som utgår från dina krav och behov för att kunna genomföra den bästa möjliga affären. Fastighetsbyrån har en ständig vilja att utvecklas och förbättras och varje enskilt mäklarkontor tar stort eget ansvar för att kunna erbjuda sina kunder en riktigt bra tjänst. Företagets motto lyder: "Vi vill vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt".

Fastighetsbyråns hållbarhetsarbete

Genom ett aktivt hållbarhetsarbete vill Fastighetsbyrån också vara med och skapa en franchiseorganisation som bidrar med en positiv utveckling både för fastighetsbranschen och för sina kunder. Målet är att hjälpa människor förverkliga sina bostadsdrömmar och samtidigt vara med och skapa ett mer hållbart samhälle. Företaget arbetar inte bara nationellt utan har också ett stort engagemang för globala hållbarhetsfrågor förankrade i FN:s klimatmål. Strävan att öka lönsamheten ska alltså gå hand i hand med en hållbar tillväxtutveckling som gynnar både samhälle och miljö. Några exempel på konkreta handlingar som Fastighetsbyrån gör är att de, efter varje genomförd bostadsaffär, skänker en viss summa till organisationer som arbetar för att skapa trygga hem till fler människor runt om vår jord, till exempel SOS Barnbyar, Sveriges Stadsmissioner och BRIS.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla Fastighetsbyråns kontor