Jane Isaksson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Toppmäklare

Jane
Isaksson
Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Janes rekommendationer

Om Jane Isaksson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jane?

Som mäklare är jag positiv, ambitiös och noggrann. Min drivkraft är att tillsammans med dig som kund genomföra ert livs största affär med stort engagemang och att ständigt överträffa era förväntningar. Jag brinner för mitt jobb och kommer därför alltid göra mitt yttersta för att du som kund ska känna dig trygg och delaktig genom hela bostadsaffären.

Vad skiljer Jane Isaksson från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Med två års erfarenhet av arbete från Lantmäteriet har jag med mig en bred kunskap om hur jag kan hjälpa dig som kund med frågor kring bland annat lagfart, inteckningar och övriga frågor rörande din fastighet.

Varje affär är unik, tveka inte att kontakta mig om ni har funderingar kring ert nuvarande boende, går i säljtankar eller behöver hjälp med att hitta en ny bostad så diskuterar vi den bästa lösningen för just er.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag lägger stor vikt vid att känna till och ha bra kunskap om orten och närområdet där jag jobbar, främst Kungälv och Stenungsund, och vet hur nära det är till skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer etc. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar sig till dem.

Kungälv och Stenungsund är båda starkt expanderande orter med mycket byggnation och ökande intresse. I takt med att Göteborg växer och priserna stiger så växer även kranskommunerna och vi märker att många Göteborgare söker sig till dessa orter då man ofta får mer för pengarna samtidigt som man har väldigt goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter.

Hur marknadsför Jane sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.erasweden.se/kontor/kungalv, Hemnet samt appen HittaHem.

Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i vårt spekulantregister, där spekulanter som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad. Vi skyltar även på vårt kontor och hos våra samarbetspartners i närområdet.

Bostadsbilderna tas alltid av en professionell fotograf och inför visningar sätts professionellt visningsmaterial ihop och tillhandahålls samtliga intressenter.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-11-01.

Jane säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Jane erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jane Isaksson
är mäklare på

Är du Jane Isaksson?
Logga in och redigera din presentation här.