MäklarOfferter

André Byström

Mäklare på Fastighetsbyrån

André Byström
BetygStjärna4,5/5
Fastighetsbyrån

Om du funderar på att sälja bostadsrätt i Karlstad med omnejd, kan jag erbjuda min specialisering och erfarenhet som mäklare sedan 2013.

Min främsta anledning till att du ska anlita mig är att jag är noggrann och ser varje försäljnings individuella förutsättningar. Jag förstår att varje försäljning är unik och skräddarsyr därför varje försäljning för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat.

Jag har ett brett kontaktnät och har sålt många bostadsrätter genom åren. Detta har gett mig en djup förståelse för marknaden och möjligheten att nå potentiella köpare på ett effektivt sätt.

Som din mäklare kommer jag att stötta dig genom hela försäljningsprocessen och se till att du känner dig trygg och informerad hela vägen. Om du vill ha en personlig och engagerad mäklare som är dedikerad att ge dig bästa möjliga resultat, så tveka inte att höra av dig till mig.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till André Byström, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till André Byström samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

André säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Om du letar efter en erfaren och kunnig mäklare med ett stort fokus på varje enskild affär, då kan jag vara rätt person för dig. Jag har valt att specialisera mig på förmedling av bostadsrätter vilket har gett mig en bred kunskap inom området.

När det kommer till försäljning av din bostadsrätt så lägger jag stor vikt vid planering. Inför varje försäljning skräddarsyr jag en individuell tidsplan för att optimera försäljningen och säkerställa bästa möjliga resultat.

Jag är stolt över att ha hjälpt många kunder att sälja sina bostadsrätter genom åren, . Detta är något jag är tacksam över, men jag tror att det främsta skälet till min framgång är mitt engagemang och min personliga service gentemot mina kunder.

Så om du vill arbeta med en mäklare som är dedikerad, kunnig och fokuserad på att hjälpa dig att få bästa möjliga resultat, tveka inte att höra av dig till mig. Jag ser fram emot att träffa dig och diskutera dina behov i ett förutsättningslöst möte.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi på Fastighetsbyrån är stolta över att erbjuda en helhetslösning för alla våra kunder som vill sälja sin bostadsrätt. Vi har tillgång till alla de verktyg som behövs för att genomföra en lyckad försäljning, inklusive fotografer, stylister mm.

Med vårt stora kontaktnät och höga marknadsandel har vi också byggt upp en omfattande databas med potentiella köpare. Detta gör att vi kan marknadsföra din fastighet på ett effektivt sätt och nå ut till rätt målgrupp.

Vi förstår också att varje försäljning är unik och att det är viktigt att anpassa marknadsföringen efter husets fördelar och kundens önskemål. Vi tar därför alltid hänsyn till dessa faktorer och skräddarsyr en individuell marknadsföringsplan för varje bostadsrätt vi säljer.

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig att sälja din fastighet på ett effektivt och anpassat sätt.

Rekommendationer (2)

André Byström har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Anna H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Karlstad

Andre var väldigt tydlig, trevlig och höll oss hela tiden informerade under försäljningsprocessen. Vi är väldigt nöjda!

Christoffer S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Karlstad

André var lätt att prata med - vi hade en bra connection. Jag kan absolut rekommendera André som mäklare, han skötte försäljningen väldigt bra!

Lämna omdöme

Här mäklar André Byström

André jobbar som mäklare i Karlstad.

Objekttyper

André förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

André erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta André

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar André

André Byström är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Stjärna4,9/5
Fastighetsbyrån Karlstad & HammaröÖstra Torggatan 2, 652 24 KarlstadBrev karlstad@fastighetsbyran.seTelefon 054 - 18 52 40
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare