Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Hägersten & Älvsjö

Fastighetsbyrån Hägersten & Älvsjö

5 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Hägersten & Älvsjö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Tidor Ablahad mäklare
Tidor Ablahad

Den främsta anledningen till varför man ska anlita mig är att man får det bästa av två världar. Jag är hungrig som ett lejon och samtidigt väldigt ödmjuk i mitt sätt att hantera affärer och knyta kontakter med både säljare och köpare.

Mäklare Tidor Ablahad
Valencia Can mäklare
Valencia Can

Mitt engagemang och drivkraft är väldigt unikt, jag strävar alltid efter att överträffa era förväntningar. Valet av fastighetsmäklare gör större skillnad på slutpriset än vad många tror. Med min lokalkännedom och mitt breda kontaktnät har jag dem bästa förutsättningarna för att hjälpa dig med din bostadsaffär på bästa möjliga sätt. Tveka inte på att kontakta mig i god tid oavsett hur eran...

Mäklare Valencia Can
Alexander Shahin mäklare
Alexander Shahin

Det som driver Alexander är att överträffa förväntningar. Detta betyder för dig att du får en mäklare som ger allt och lite till i varje moment och som inte lämnar något åt slumpen. Att kunna vara flexibel, tillmötesgående och lyhörd är nycklar till en lyckad affär anser Alexander. Ingen situation är sig lik och Alexander ser till att skräddarsy upplägget efter just erat specifika behov. Ni är...

Mäklare Alexander Shahin
Mäklarbild saknas
Christofer Svensson

Christofer Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Bredäng, Mälarhöjden, Skärholmen, Sätra och Vårberg.

Mäklare Christofer Svensson
Mäklarbild saknas
Karin Linnerborg

Karin Linnerborg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bredäng, Mälarhöjden, Skärholmen, Sätra och Vårberg.

Mäklare Karin Linnerborg
Mäklarbild saknas
Viktor Wiklund

Viktor Wiklund är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Midsommarkransen och Älvsjö.

Mäklare Viktor Wiklund
Mäklarbild saknas
Astrid Skogh

Astrid Skogh är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Bredäng, Mälarhöjden, Skärholmen, Sätra och Vårberg.

Mäklare Astrid Skogh
Mäklarbild saknas
Paulina Despotovic

Paulina Despotovic är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Skärholmen och Älvsjö.

Mäklare Paulina Despotovic
Mäklarbild saknas
Arber Ismajli

Arber Ismajli är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hägersten och Älvsjö.

Mäklare Arber Ismajli
Mäklarbild saknas
Natalia Hernandez

Natalia Hernandez är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Natalia Hernandez
Mäklarbild saknas
Rebecca Thyrhaug

Rebecca Thyrhaug är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bredäng, Skärholmen, Sätra och Vårberg.

Mäklare Rebecca Thyrhaug
Mäklarbild saknas
Fredrik Aarskog

Fredrik Aarskog är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Bredäng, Skärholmen, Sätra och Vårberg.

Mäklare Fredrik Aarskog
Mäklarbild saknas
Linnéa Tornebjer

Linnéa Tornebjer är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bredäng, Skärholmen, Sätra och Vårberg.

Mäklare Linnéa Tornebjer

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Hägersten och mäklare i Älvsjö.

Fastighetsbyrån Hägersten & Älvsjö
Elsa Brändströms Gata 219
12952 Hägersten

hagersten@fastighetsbyran.se

08- 55 77 04 20

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Hägersten & Älvsjö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.