Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Susanne Persson Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Susanne Persson Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Roger Thalén mäklare
Roger Thalén

Jag har erfarenhet från över 1500 försäljningar och därmed fingertoppskänsla som är helt avgörande för resultatet. Ibland är det väldigt små detaljer som avgör om du som säljare ska få de sista 10-15 procenten på toppen av priset eller inte. Vår tjänst skiljer sig också mot andra mäklares och jag berättar gärna mer om hur jag bl.a. kan dubbla antalet besökare på söndagsvisningen samt därmed även...

Mäklare Roger Thalén
Maryam Akhondipour mäklare
Maryam Akhondipour

Maryam Akhondipour är mäklare på Susanne Persson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gärdet, Malmö Centrum, Davidshall, Västra Hamnen och Östermalm.

Mäklare Maryam Akhondipour
Mäklarbild saknas
Christoffer Robsahm

En framgångsrik bostadsaffär består av två nöjda parter. Med gedigen information, tillgänglighet och öppna kort i alla lägen lägger vi grunden för varje bostadsaffär. Vilket våra kunder uppskattar – och många återkommer när det är dags för nästa flytt. Att köpa eller sälja sin bostad är en av livets största affärer. Det mest stimulerande i mitt arbete är det dagliga mötet med kunderna och...

Mäklare Christoffer Robsahm
Mäklarbild saknas
Susanne Persson

Susanne Persson är mäklare på Susanne Persson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Danderyd, Gärdet, Hägersten, Kungsholmen, Norrmalm, Sollentuna, Solna, Stureby, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby och Österåker.

Mäklare Susanne Persson
Mäklarbild saknas
Patrik Bergström

Patrik Bergström är mäklare på Susanne Persson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Danderyd, Kista, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby, Upplands-Bro och Österåker.

Mäklare Patrik Bergström
Mäklarbild saknas
Helene Darin

Helene Darin är mäklare på Susanne Persson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Helene Darin
Mäklarbild saknas
Madeleine Thorén

Madeleine Thorén är mäklare på Susanne Persson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Burlöv, Danderyd, Fosie, Husie, Hyllie, Kista, Malmö Centrum, Oxie, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby, Vasastan och Österåker.

Mäklare Madeleine Thorén

Susanne Persson Fastighetsförmedling
Svärdvägen 7
Danderyd

info@susannepersson.se

08-768 14 48

Är du kontorschef på Susanne Persson Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.