Fredegårds

Fredegårds

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

När Gösta Fredegård startade sin verksamhet 1960 i Stockholm var det med passion som grund. Han var en driven mäklare som satte stort värde på att alltid ge varje enskild kund sitt personliga engagemang och sin omtanke. Detta är något som vi med stolthet har tagit fasta på.

Ägare Lars Fredegård har över 30 års erfarenhet av mäkleri samt fastighetsförvaltning och är dagligen aktiv i verksamheten!

Vårt kontor finns på Grevgatan 12 och du är alltid välkommen att titta in för en pratstund om marknaden eller vid köp, försäljning och för en kostnadsfri värdering inför försäljning.

Våra mäklare

Marcus Bile mäklare
Marcus Bile

Efter en arbetslivserfarenhet på över 10 år inom försäljning och service blev fastighetsmäkleri ett naturligt nästa steg för mig i min karriär, inte minst eftersom intresset för fastigheter fanns med mig redan som ung, och eftersom jag uppskattar kundkontakt och att bygga långsiktiga kundrelationer. Jag vill gärna ha nära och personliga samarbeten med mina kunder för att uppnå så bra resultat som...

Mäklare Marcus Bile
Mäklarbild saknas
Felix Hanngren

Mig anlitar du när du vill få en trygg affär och ett högt slutpris. Mitt brinnande intresse för bostadsmarknaden och min stora drivkraft att göra affärer med 100% nöjda kunder gör mig till mäklaren som ger dig ett högt slutpris, trygghet och kvalitet genom hela processen. Mina affärer bygger på rekommendationer, därför är det oerhört viktigt för mig att alltid överträffa mina kunders...

Mäklare Felix Hanngren
Mäklarbild saknas
Peter Messeter

Peter Messeter är mäklare på Fredegårds och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Danderyd, Gärdet, Hjorthagen, Lidingö, Nacka, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan, Vaxholm och Östermalm.

Mäklare Peter Messeter
Mäklarbild saknas
Lars Fredegård

Lars Fredegård är mäklare på Fredegårds och förmedlar bostadsrätter, villor i Danderyd, Gärdet, Hjorthagen, Lidingö, Nacka, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan, Vaxholm och Östermalm.

Mäklare Lars Fredegård
Mäklarbild saknas
Björn Willborg

Björn Willborg är mäklare på Fredegårds och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Danderyd, Gärdet, Hjorthagen, Lidingö, Nacka, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan, Vaxholm och Östermalm.

Mäklare Björn Willborg
Mäklarbild saknas
Monica Cederberg

Monica Cederberg är mäklare på Fredegårds och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Danderyd, Gärdet, Hjorthagen, Lidingö, Nacka, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan, Vaxholm och Östermalm.

Mäklare Monica Cederberg

Fredegårds
Grevgatan 12
114 53 Stockholm

info@fredegard.se

08-660 07 20

www.fredegard.se

Är du kontorschef på Fredegårds?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis