MäklarOfferter

Mikaela Källroos

Mäklare på BOSTHLM

BetygStjärna5/5
BOSTHLM

Jag heter Mikaela Källroos och har jobbat som mäklare sen 2014. Jag förmedlar både villor och bostadsrätter över hela Stor-Stockholm, men mitt fokusområde är Nacka/Värmdö. Jag är en mycket engagera och tävlingsinriktad mäklare som brinner för sitt jobb och strävar alltid efter att slå nya prisrekord och överträffa mina kunders förväntningar. Jag anser att varje affär är unik och skräddarsyr produkten för mina kunder så det passar just dom. Bostadsaffären är bland den största affären man gör i sitt liv. Med mig som mäklare kommer jag att garantera er den bästa produkten och en målinriktad mäklare som alltid ger 110 %.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Mikaela Källroos, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Mikaela Källroos samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mikaela säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Förra året var jag den mäklare som sålde näst flest lägenheter i Nacka kommun. Jag ger alltid 110 % i varje försäljning jag har, och mitt mål är alltid att överträffa mina kunders förväntningar. Jag är en mäklare som finns tillgänglig dygnet runt, så har du några frågor eller funderingar så är det bara att kontakta mig.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

För mig är det viktigt att vi skapar de absolut bästa förutsättningarna när vi ska sälja din bostad för att få maximalt betalt. Därför har jag även valt att marknadsföra mina försäljningar på alla stora säljkanaler.

BOSTHLM så arbetar vi med toppfotografer där presenterar vi samtliga objekt i både HD-format och fullskärmsstorlek. Detta är en förutsättning för att kunna återge ditt objekts färg, skärpa och djup med absolut högsta kvalitet.

Bostadssiter: Er bostad kommer synas på alla stora bostadssiter som Hemnet m.fl.

Ditt hem i sociala medier: Som en modern mäklare måste vi finnas där köparna finns. Genom strategisk exponering i sociala kanaler som Instagram och Facebook ser vi till att så många spekulanter som möjligt får chansen att upptäcka just ditt objekt.

Spekulantregister: Under många år har jag byggt upp ett aktivt kundregister. I det har jag samlat människor som söker boende i ett visst område, i en viss storlek eller med en viss standard. Det är ett register jag vårdar och underhåller ömt, med tät personlig kontakt, eftersom jag vet att nästa köpare kan finnas bland dem.

Jag kommer även att skicka utskick med säljande information om din bostad innan visningsdagen. Utskicken når ut till alla som bor i området, samt närområdet.

Rekommendationer (8)

Mikaela Källroos har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 8 omdömen
Elinor O.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Nacka

Mikaela är en jättebra mäklare som var otroligt flexibel och ställde alltid upp under försäljningen. Jag är jättenöjd med Mikaela och kan absolut rekommendera henne!

Sofia T.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Sickla

Mikaela var engagerad och kunnig! Rekommenderar.

Sophie S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Henriksdal

Mikaela hade verkligen koll på området, och det kändes bra! Jag kan rekommendera andra att välja Mikaela som mäklare.

Inger / Karin L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Saltsjöbaden

Mikaela gjorde ett gott intryck och hon skötte försäljningen bra! Jag kan rekommendera andra att välja Mikaela som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Mikaela Källroos

Mikaela jobbar som mäklare i Nacka, Hammarby Sjöstad och Henriksdal.

Objekttyper

Mikaela förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Mikaela erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Mikaela

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Mikaela

Mikaela Källroos är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna5/5
BOSTHLM Fastighetsmäklare NackaVikdalsvägen 3, 131 57 NackaBrev nacka@bosthlm.seTelefon 08 - 83 37 33
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare