Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Alexander White

Alexander White

4,8 av 5 i betyg
Alexander White

Alexander White är ett mycket välrenommerat och personligt fastighetsmäkleri som arbetar med förmedling av bostadsrätter, villor, fritidshus och exklusiv nyproduktion.

Vi är kända för vårt gedigna engagemang, vårt erfarenhet och vår kvalitet inom marknadsföring, Tack vare var starka närvaro inom sociala medier, når vi många tusentals potentiella köpare med just ditt hem. Vi arbetar personligt och engagerat och gör alltid vårt yttersta för att din bostadsaffär ska bli så framgångsrik som möjligt.

Alexander White är din rådgivare, mentor, och pålitliga ledsagare när du ska göra ditt livs viktigaste affär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Alexander White
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Christian Lippich mäklare
Christian Lippich

Fastighetsmäkleriet med flest sociala media kontakter i Sverige, vilket ger mig som mäklare en bra plattform att arbeta från men viktigast av allt så ger det dig som kund maximal exponering och en ovärderlig plattform för underhandsförsäljning. Unikt för Alexander White Fastighetsmäkleri

Mäklare Christian Lippich
Anna Herin mäklare
Anna Herin

Jag är en positiv och social person som alltid har ambitionen att möta min omgivning på det sätt jag själv önskar bli mött. Min förmåga att inspirera och engagera min omgivning såväl på ett privat som ett professionellt plan är en annan egenskap jag har. Har genom erfarenhet kommit fram till vad som är viktigt för att kunna göra en bra affär och hålla igång en bra budgivning.

Mäklare Anna Herin
Kristina Lissheim mäklare
Kristina Lissheim

Min passion för affärer, möta nya människor och vackra hem gjorde att jag skolade om och landade i mäklarbranschen. Med en bakgrund som civilekonom från Handels, erfarenhet från reklambranschen, marknadschef samt som VD på ett serviceföretag kan jag som få andra skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. Min styrka ligger i förhandling och strategi för att generera de högsta...

Mäklare Kristina Lissheim
Lisa Ode mäklare
Lisa Ode

Jag vågar säga att ingen mäklare kommer att ge dig en bättre återkoppling under processens gång. Min starkaste sida är i förhandling - där jag är mån om att du ska få det högsta slutpriset!

Mäklare Lisa Ode
Gabrielle Ekelund mäklare
Gabrielle Ekelund

Jag har arbetat som mäklare sedan 1992 och har sålt över 1000 bostäder vilket medför att jag utan problem hanterar de flesta väntade som oväntade situationer som kan uppstå. Mitt mål är givetvis att mina kunder ska få så maximalt betalt och få så bra genomförd tjänst som bara är möjligt.

Mäklare Gabrielle Ekelund
Håkan Lundquist mäklare
Håkan Lundquist

Jag är mycket erfaren då jag har sålt bostäder i över 25 år. Jag är envis och resultatorienterad. Jag tar inte på mig mer än några få försäljningar åt gången för att kunna hålla en maximal servicenivå.

Mäklare Håkan Lundquist
Joe Hed mäklare
Joe Hed

Jag har mer än 10 års erfarenhet av försäljning och mäkleri där engagemang, uthållighet och struktur är ledord. Som mäklare föredrar jag nära och tät kontakt med mina kunder och jag driver aktivt försäljningen framåt.

Mäklare Joe Hed
Mona Rammahi mäklare
Mona Rammahi

Du får en engagerad fastighetsmäklare med ett genuint intresse för människor och service som alltid gör det lilla extra för att du som kund ska blir mer än nöjd. Tillsammans skräddarsyr vi din försäljning för bästa möjliga förutsättningar. Du får en energisk och målinriktad mäklare med ditt bästa i fokus, vilket kommer visa sig i slutpriset.

Mäklare Mona Rammahi
Mäklarbild saknas
Tova Andrée

Jag kommer på ett mycket strategiskt sätt hantera din försäljning och med min expertis och mina säljmetoder kommer jag att säkerhetsställa att du får bäst betalt för din bostad.

Mäklare Tova Andrée
Mäklarbild saknas
Mathias Ringberger

Mathias Ringberger är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Danderyd, Djurgården, Essingen, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kungsholmen, Lidingö, Norra Djurgården, Norrmalm, Olovslund, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Mathias Ringberger
Mäklarbild saknas
Wilhelmina Bonde Alfvén

Wilhelmina Bonde Alfvén är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter, fritidshus i Danderyd, Djurgården, Essingen, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kungsholmen, Lidingö, Norra Djurgården, Norrmalm, Olovslund, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Wilhelmina Bonde Alfvén
Mäklarbild saknas
Magnus Ohlsson

Magnus Ohlsson är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter i Danderyd, Djurgården, Essingen, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kungsholmen, Lidingö, Norra Djurgården, Norrmalm, Olovslund, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Magnus Ohlsson
Mäklarbild saknas
Maria Rockborn

Maria Rockborn är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter, radhus i Danderyd, Djurgården, Essingen, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kungsholmen, Lidingö, Norra Djurgården, Norrmalm, Olovslund, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Maria Rockborn
Mäklarbild saknas
Carola Russmark

Carola Russmark är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Danderyd, Djurgården, Essingen, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kungsholmen, Lidingö, Norra Djurgården, Norrmalm, Olovslund, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Carola Russmark
Mäklarbild saknas
Johan Lövgren

Johan Lövgren är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Danderyd, Djurgården, Essingen, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kungsholmen, Lidingö, Norra Djurgården, Norrmalm, Olovslund, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Johan Lövgren

Alexander White
Kommendörsgatan 38
11458 Stockholm

info@alexanderwhite.se

08 664 41 42

Är du kontorschef på Alexander White?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.